Uz delsi dobu se koukam po mysi, ktera by mela tuhy kolecko tak, abych kdyz s nim otocil si byl 100% jistej, ze jsem s nim otocil a ze to bylo jen 1x.
Uz jsem vyzkousel A4Tech XL-747H, ktera byla skvela az na to kolecko. Bylo tak extremne citlivy, ze prebit s nim zbran v SA:MP (kolecko nahoru a okamzite dolu) bylo absolutne nemozny protoze jsem s nim bud z opatrnosti neotocil vubec nebo jsem ho pretocil.
Co se mi ale na libilo byla moznost hardwarove programovat tlacitka - ne pres software mysi beziciho na pozadi. Nabizej to i jiny mysi nez a4tech? A nebo maj jiny a4tech mysi to kolecko dostatecne tuhy?
Pak jsem vyzkousel logitech g400, kterou kazdej chvali. Jeste horsi. Kolecko sice bylo dostatecne tuhy (ikdyz bych si prestavoval jeste tuzsi), ale kdyz jsem s nim otocil nahoru a okamzite zpet dolu (cca do 0,2 sekundy nebo min), tak hodne casto si toho pohybu dolu mys nevsimla a vubec nezareagovala.
Pritom ted mam hodne starou kancelarskou logitech ultrax optical a ta ma uplne stejnej system kolecka, akorat ta ho ma maximalne spolehlivy a idealne tuhy.
Nejakych x tisic dpi, ultra nizka odezva a GHz frekvence me az tolik nezajima. To jsou jen cisla, ktery absolutne nijak nepoznam kdyz pohnu mysi.
Cena idealne tak do 1000, max 1500 Kc. Jestli by mela ta mys bejt ve vsech ohledech super a bezproblemu vydrzela 5+ let, tak bych za ni dal i 3000 Kc, ale tu jistotu tezko ziskam.
Diky za jakykoliv rady.
Herni mys s tuhym koleckem.
- Luk_Ass
- Nováček

-
- LoCo99
- Začátečník

Re: Herni mys s tuhym koleckem.
sidewinder x5 nebo co to je, do USB, černá s červenym podsvícenim, 3 čudle citlivosti, závaží, výměný podložky
mam jí a kolečko poskočí spolehlivě jen o jedno, ale řekl bych že nesedne všem kvuli tvaru
mam jí a kolečko poskočí spolehlivě jen o jedno, ale řekl bych že nesedne všem kvuli tvaru
- Luk_Ass
- Nováček

-
Diky za tip, ale uz jen z obrazku se mi ten tvar moc nelibi. Nikdo dalsi nic?
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam trebas ikari optical a nemel jsem nikdy problem s citlivosti kolecka.
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!