Kvalitní case fan

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
kozel97
Začátečník
Začátečník

Kvalitní case fan

Příspěvek od kozel97 »

Zdravím.

Mám jeden Arctic F12 Pro a dva Arctic F12. (Jelikož druhý PRO, který mi dodala alfa nejede, takže zatím používám nějaký CM tedy 2+2)

Ze začátku byli v pohodě, ale teď asi po 5 měsících používaní se mi zdá, že více vibrují a jsou hlučnější. Na 100% otáček v nich něco jakoby skáče (omlouvám se, ale nevím jak ten zvuk popsat). Každopádně to je jedno. Nemůžu čekat, že fan za 130kč bude kvalitní.

Chtěl bych tišší (a nevibrující haha) fany. Nechci úplně ULN, ale něco tiššího. (LN?) Uvažoval jsem o těch nejdražších Noctuách, ale zdá se mi to pro LN moc drahé. Můžete nějaké doporučit?

Díky.
i5 2500k @ 3.3 GHz | Gigabyte Z68XP-UD4 | MSI 560Ti-Hawk OC | 2x4GB RAM | Intel 320 SSD 80GB | WD Blue 1TB | Fractal R3 white | Hackintosh OS X 10.10.2 - Windows 8.1 dualboot
shelby_nr
Čestný člen
Čestný člen

Re: Kvalitní case fan

Příspěvek od shelby_nr »

1. na toto tu je http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... start=1480 ...čiže mod. tejto sekce ti to tu lock-ne alebo presune.
2. potom napíš rozpočet.
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“