Co vy na to?
Podle mě má Apple i Google zásadní problém

//edit Wilik - presun z mob. zarizenich
Moderátor: CageJ
?Mastodont píše:Apple má, vzhledem k tomu, že díky počtu lidí reklamující tyhle plastové krámy, které mají 20 vysouvátek, placek, klávesnic, kloubů, portů atd., se nedostanou do Apple shopu.
ne.AllowedCry píše:PS: Bude nějaká verze pro chudé studenty do 2K?
abys vypadal cool!zombux píše:já hlavně pořád nechápu k čemu to vlastně je
Já si zrovna iPad nekoupím, protože čekám na tablet s W8 ... takže to "každej" ti trochu nesedíMastodont píše:Tak to si potom rovnou každej koupí ipad.
ThinkPad kvůli tomu taky nezahodím a desktop taky ne ... ale občas je lepší tablet než notebook (rozměry, váha).zombux píše:já hlavně pořád nechápu k čemu to vlastně jethinkpad kvůli tomu nezahodím ani náhodou, desktop se tomu vysměje, kindle je praktičtější... a vůbec, jakou to bude mít výdrž, jaký výkon, kolik to bude stát, atd?
A já třeba jo... Na notebooku dělám v zásadě jen 3 věci: surfuju po netu (+IM atd.), dělám ve Visual Studiu nebo v AutoCADu. Tablet s W8 (Pro verze, ne ARM) by byl pro mě ideální, pokud by nahradil jak iPad, tak notebook a měl zároveň snesitelnou výdrž na baterie. Klávesnici to má podle předběžných zpráv dobrou a externí myš musím s sebou tahat tak jako takzombux píše:...thinkpad kvůli tomu nezahodím ani náhodou...