Náhrada za větráček na AC F7 Pro

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
blondynka
Nováček
Nováček

Náhrada za větráček na AC F7 Pro

Příspěvek od blondynka »

Zdravím... potřebuju poradit:
V mém předpotopním PC (postaveno v r. 2005 :D) totálně chcípnul větráček na CPU chladiči. Chladič je v té době opěvovaný Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. Náhradní větráčky jsem nikde v prodeji nenašla tak prosím o radu čím by se to dalo nahradit... Ten původní má uchycení na chladič takovým tím AC zacvaknutím, vnější rozměr rámečku je 10,8 x 9,6 x 4,2. Konektor je 4-pin, a zde údaje z větráčku: 12V, 0.15A, 2500RPM. Chladič se mi opravdu sundávat nechce, takže to mi prosím neraďte, nějaký super výkon taky potřeba není... komp se využívá už jen na přehrávání DVD a brouzdání po netu ;) Jen by to nemělo být hlučnější než ten původní...

Díky.
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Náhrada za větráček na AC F7 Pro

Příspěvek od ToxicTears »

Asi bych to moc neřešil ale vzal bych nějaký 80mm nejlépe 92mm ventilátor jakékoliv hodnoty a pomocí gumiček jenom připevnil na chladič. Asi nejjednoduší volba.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“