Výběr notebooku do 25tisíc na multimédia kromě her

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Vont
Nováček
Nováček

Výběr notebooku do 25tisíc na multimédia kromě her

Příspěvek od Vont »

Prosím o radu, hledám nový vhodný notebook z velké míry na multimédia - domácí použití a na cesty

Jako náhrada za můj notebook acer travelmate 5730g (věk cca. 4roky, neustále se přehřívá a sám se často vypíná) výkonostně asi kromě velikosti HDD mi doposud postačuje)

Využití nového notebooku (případně utrabooku, tabletu) :
z velké míry = často bude napojen na velké LCD (tak jako je stávající acer, přes hdmi), sem tam ho vezmu večer do postele když si budu chtít přečíst třeba ebook, nebo nějaký jiný text (to u stávajícího aceru, nejde jelikož se přehřívá a je těžký atd..)

- nehraji hry, rád se dívám na filmy, sem tam pracuji s grafikou ve photoshopu (fotografie), často jsem na internetu- přehrávám videa ve vysokém rozlišení atd..
- ať má kvalitní chlazení
- co nejnižší hlučnost
- váha pod 2kg!
- USB 3
- ideálně kovový design (žádné laciné plasty)
- bez OS
- diplej asi IPS (kvůli těm ebookům)

Zvažuji i tablet s OS tak abych bez problémů-jednoduš otevřel většinu souborů co jsou pro windows (office, nějaké dwg atd..) hlavní je dokovací stanice, do které by šlo napojit přes USB vše od klávesnice po myš, pak i ten monitor, kabel na síť internet..
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr notebooku do 25tisíc na multimédia kromě her

Příspěvek od Suke001 »

Bez OS je toho v této ceně minimum, pokud tak můžou být win7, moc rád poradím :)
Vont
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vont »

jsem vlastníkem licence pro win7, další nechci kupovat, proto notebook chci bez OS.. dívám se i po tabletech, jak je to s jejich výkoností? a dokovacíma stanicema? vyrovnají se třeba tumu aceru ve výkonu a připojitelnosti (s nějakou kvalitní dokovací stanicí?)
roman2277
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od roman2277 »

Bez OS s IPS LCD nic na našem trhu neexistuje! Takže přehodnoť požadavky.
Vont
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vont »

roman2277 píše:Bez OS s IPS LCD nic na našem trhu neexistuje! Takže přehodnoť požadavky.

možná právě ten tablet bych asi volil

ale doporučte mi prosím i notebook, objevil jsem notebook jenž by mi mohl vcelku vyhovovat Sony VAIO SE2F1E/S
http://notebooky.heureka.cz/sony-vaio-s ... ecifikace/

jde ale o hluk, u těch sony je to prej problém například oproti asus zen prime..
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“