Grafika z bazaru?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- FarmerCzech
- Začátečník

-
Grafika z bazaru?
Ahoj, chci si koupit noou grafiku a uvažoval jsem o 560-ti, nemám na ní dostatek penez a tak jsem koukal po bazaru a opravdu jí tam mají a to za 4500 kč.
Chtěl by jsem se zeptat,jestli někdo máte např s aukrem zkušenosti a jestli jí radši nekoupit novou.
Chtěl by jsem se zeptat,jestli někdo máte např s aukrem zkušenosti a jestli jí radši nekoupit novou.
- jakubom
- Začátečník

-
Re: Grafika z bazaru?
Tak musí se to vyplatit ale 4500Kč není zrovna super cena za tuhle grafiku, samozřejmě záleží na ofi. záruce.
Já mám zkušenosti celkem dobré na aukru i zde, samozřejmě na aukru je potřeba si oveřit prodejce atd.
Já mám zkušenosti celkem dobré na aukru i zde, samozřejmě na aukru je potřeba si oveřit prodejce atd.
- Hladis
- Moderátor

Zalezi jak dlouho ma ten prodavany bazarovy produkt zaruku. Pokud nejakou (aspon 1 rok)ma a prodejce je overeny ,tak bych se toho nebal.
- FarmerCzech
- Začátečník

-
- jakubom
- Začátečník

-
To je funglovka ale tady je levnější
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
- FarmerCzech
- Začátečník

-
Aha
,já si nevšiml,že to není Ti
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vubec se neboj a koukni se zde na foru na bazar.. aukro ma vyssi ceny, pac tam tomu nikdo nerozumi a hloupe prihazuji..
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- FarmerCzech
- Začátečník

-
Co myslíte tahle? http://aukro.cz/msi-n560gtx-ti-twin-fro ... 32448.html
- jakubom
- Začátečník

-
Tady ti nikdo nebude porovnávat a komentovat každou aukci kterou najdeš, dle mého by to mohlo být v pohodě ale prodejce nepíše nic o záruce, nedíval jsem se na komentáře a nenabízí osobku.
Radši se mrkni tady v bazaru po kartě teď někdo prodává 6950 za 4200Kč
Radši se mrkni tady v bazaru po kartě teď někdo prodává 6950 za 4200Kč
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Přesun do odpovídající podsekce.
@FarmerCzech: Máš ode mne soukromou zprávu
@FarmerCzech: Máš ode mne soukromou zprávu
- FarmerCzech
- Začátečník

-
Tak jsem se nakonec rozhold pro gtx 560,uvidím jestli Ti, nebo ne. Každopádně jsem se chtěl ještě zeptat, od jakého výrobce a s jakm chlazením tu kartu vzít.