Vedel by mi niekto vysvetliť načo sú tieto služby , lebo mám ich v MSCONFIG zafajknuté , že sa mi spúšťajú pri štarte. Ale neviem načo slúžia , aj som googlil ale nič pozitívne som nenašiel.
1.- Intel(R) Capability Licensing Service Interface
2.- Intel(R) PROset Monitoring Service
3.- Intel(R) Dynamic Application Loader Host Interface Service
4.- Intel(R) Management and Security Application Local Management Service
5.- Intel(R) Management and Security Application User Notification Service
Po anglicky viem a tak ma trklo , že tie spodné dve majú niečo spoločné so zabepečením PC a asi to bude mať niečo dočinenia s týmito inštrukciami ,, Ivy Bridge bude obsahovať dve dôležité nové funkcie, ktoré sa týkajú bezpečnosti. Tou prvou je výkonný generátor náhodných čísel, splňujúci príslušné ANSI/NIST štandardy, ktorý umožní lepšiu prácu šifrovacích algoritmov. Druhou je tzv. SMEP – Supervisory Mode Execute Protection, ktorý zabráni spúšťaniu kódu v privilegovanom režime. ,, Ale nie som si tým 100% istý.
INTEL Service´s
Moderátor: Loki5567
- _Jesper_
- Začátečník

INTEL Service´s
AMD Ryzen R7 9800X3D | AiO Fractal Lumen S36 aRGB | ASUS ROG Strix X670E - E Gaming Wifi | G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5 32GB AMD EXPO 6000MHz CL30 | NVIDIA ASUS ASTRAL RTX 5080 OC 16GB | Samsung SSD 870 EVO 500GB 2x | Toshiba P300 2TB 2x | Samsung M2 SSD NVMe 980 PRO 500GB | Samsung M2 SSD NVMe 970 EVO Plus 250GB | SEASONIC Prime PX-1000 Platinum | AOC Q27G2S IPS 1440p 165Hz | Fractal Design Define R6 TG USB-C Gunmetal | Fractal Aspect 12 & 14 aRGB PWM | aRGB HUB Cougar Core Box V2