Reinstalace Vist
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- face11
- Nováček
-
Reinstalace Vist
Mám problém s reinstalací Visty,prý to jde i přes instalační CD Windows XP.Ale bohužel nemám orig cd s mojí Vistou tek jsem to zkusil přes cd XP,ale vůbec nic se nedějě ani mi to mechanika nenačte.A teď se ještě nemůžu dostat ani do biosu.Můžete prosím někdo pomoct?Díky P.S. reinstal potřebuju jelikož se mi pškodila Vista a system neběhne,pouze do černé obrazovky a pak kurzor,nic víc
- Lokomotiva
- Začátečník
Re: Reinstalace Vist
Co je reinstalace Visty ve tvém názvosloví?
Nová čistá instalace, když napřed odstraníš vše, co na disku je?
Nebo další instalace k instalaci původní?
Neumím pochopit, jak si představuješ provést instalaci Visty s instalačním médiem XP.
Můžeš to blíže popsat?
Pokud se nedostaneš do BIOSu, tak těžko změníš bootovcí sekvenci tak, abys mohl instalaci - čehokoliv - z CD nebo DVD spustit.
Bylo by dobré, abys popsal svůj HW - je to noťas nebo PC?
Jaké jsou jeho komponenty?
//edit CZDaywalker - presun ze sekce Ostatní programy
Nová čistá instalace, když napřed odstraníš vše, co na disku je?
Nebo další instalace k instalaci původní?
Neumím pochopit, jak si představuješ provést instalaci Visty s instalačním médiem XP.
Můžeš to blíže popsat?
Pokud se nedostaneš do BIOSu, tak těžko změníš bootovcí sekvenci tak, abys mohl instalaci - čehokoliv - z CD nebo DVD spustit.
Bylo by dobré, abys popsal svůj HW - je to noťas nebo PC?
Jaké jsou jeho komponenty?
//edit CZDaywalker - presun ze sekce Ostatní programy