Klávesy v hre sa zasekávajú a kurzor myši neustále odbehuje

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
hagala
Nováček
Nováček

Klávesy v hre sa zasekávajú a kurzor myši neustále odbehuje

Příspěvek od hagala »

Prosím Vás o pomoc, v poslednej dobe mi to už fakt lezie na nervy...
Keď čokoľvek robím s myšou/touchpadom tam mi asi v intervale 2 minút raz prehodí kurzor do rohu a v hre hore/dole, absolutne sa nedá nič hrať som z toho zúfalý.
V hre CS, mi zaroveň s myšou robí problém klávesnica NTB, pretože sa mi v zápale hry akoby "zasekne tlačítko" a tiež si s tým neviem dať rady :(
Mám ntb HP ProBook 4730s a problém sa zintenzívnil po tom čo som vyriešil problém s grafikou kartou ( na NTB mam dual, nemal som spravny driver / teraz mi to šlape ), a kupil som si bezdrôtovú myš Roccat Wireless Pyra.
Na druhom PC mi myš perfektne pracuje, žiadne problémy. Mám Windows 7, 64x
hagala
Nováček
Nováček

Re: Klávesy v hre sa zasekávajú a kurzor myši neustále odbehuje

Příspěvek od hagala »

Problém bol vyriešený, chyba bola v programe Microsoft Intelli Point 8.2 ale teraz mi pre zmenu nechce pracovať softwérovo myška Roccat Pyra Wireless. Odinštaloval som kompletne ovládače (znovu sa nainštalovali úspešne), ale i tak mi nepohybuje kurzorom myši. Myška funguje, skúšané na 2.hom PC. Taktiež som už skúšal Sychnorizáciu myšky s prijímačom. Mám najaktuálnejší softwér pre myšku - Pyra Driver v 1.41
Vie mi niekto pomôcť ? :(
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“