Chtěl bych se zeptat, zda je možné spustit PC pouze s deskou a zdrojem, aby se mi rozsvítili LED okolo tlačítka "POWER" na čelní straně case.
Děkuji
Hladis//Presun do vhodnejsi sekce
Možnost spuštění bez CPU
- corry666
- Nováček
-
- damib
- Začátečník
Re: Možnost spuštění bez CPU
Možná to bude fungovat, ale na co to potřebuješ ?corry666 píše:Chtěl bych se zeptat, zda je možné spustit PC pouze s deskou a zdrojem, aby se mi rozsvítili LED okolo tlačítka "POWER" na čelní straně case.
Děkuji
Sem o 150 killů dopředu !!!!!!!!!!
- corry666
- Nováček
-
Ale něco stavim a borec měl uplně něco jinýho, než mi řekl. Deska byla koupená teda eště na 775 a chtěl bych to ozkoušet eště než někde seženu předražený procesor na 775. Už jsem dlouho nestavěl, tak bych to chtěl prostě ozkoušet, než ho seženu, protože kdybych zničil, tak bych už rovnou koupil na 1155.
A právě že mi to nefunguje. Zdálo se mi, že ani zdroj nejel.
A právě že mi to nefunguje. Zdálo se mi, že ani zdroj nejel.
- janis
- Začátečník
Deska bez CPU nenajede, protože není kde spustit mikrokód BIOSu, takže ...
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
Pokud vím tak speaker se ozve i bez cpu...
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
- corry666
- Nováček
-
Díky moc, to jsem potřeboval vědět
- cabman
- Středně pokročilý
To že se něco rozsvítí nebo ozve neznamená že deska funguje - pořád může být vadná ... ale to jsi asi nepotřeboval slyšet.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.