Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o nějaké firmě která vyrábí ať už sériově nebo na zakázku myši pro levou ruku. Cuchá mi nervy když výjde nová herní bestie a je jako vždy pro praváky a leváci můžou leda utřít
Myš pro leváky
- Brambor92
- Nováček

-
Myš pro leváky
Zdravím,
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o nějaké firmě která vyrábí ať už sériově nebo na zakázku myši pro levou ruku. Cuchá mi nervy když výjde nová herní bestie a je jako vždy pro praváky a leváci můžou leda utřít
- eLzyx
- Mírně pokročilý

Re: Myš pro leváky
já jsem taky levej, ale myš mám v pravém pařátě.
Paradoxně kolega-pravák drží myš v levé ruce a tak si pořizoval nějakýho Razera asi za 1500.
Paradoxně kolega-pravák drží myš v levé ruce a tak si pořizoval nějakýho Razera asi za 1500.
Ryzen R5 3600, Asus ROG Strix X570-F, 32GB DDR4@3600MHZ, Crucial M550 256GB, 300GB VelociRaptor, RX580, Asus Xonar DX, SilverStone Raven II
Dell 5491 6C/12T Core i7-8850H, MX130 ve 14"/1,5kg; veterán: OQO 01+
Dell 5491 6C/12T Core i7-8850H, MX130 ve 14"/1,5kg; veterán: OQO 01+
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
taky tak - furt jsem hledal nějakou použitelnou myš, ač nehráč a Razer Salmosa konečně splňuje moje představy na spolehlivou, přesnou a rychlou odezvu. Ale jestli hledáš kolem myši hromadu pi*ičinek a čudlíků, tak to ti moc nepomůžu.
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
http://steelseries.com/products/mice
steelseries dela tvarove (leva i prava strana mysi) stejne mysky, tak se koukni.
steelseries dela tvarove (leva i prava strana mysi) stejne mysky, tak se koukni.
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- Brambor92
- Nováček

-
Děkuji za odpovědi. Sám mám "neutrální" myšku...ale její neutralita končí už jenom umístěním bočních čudlíků na levě straně. Měl jsem na mysli spíše ty myši na zakázku. Třeba takovou Cyborg RAT nebo podobné bestie. Hráč levák je prostě v tomhle směru v hajzlu