Kdyz spustime na teto setave nejakou 3d hru, tak po urcitem case cca 5 minut hrani se pocitac samovolne restartuje .. a neco krupne jako by ve zdroji. Stavalo semi to i doma, ale tam stacilo vypnout v BIOSu V-Link 8x a Fastwrite, zkousel jsem to i tady a nic .. sestava neni pretaktovana a v BIOSU jsem uz vyzkousel vsechny mozne bezpecne nastaveni. Je to
MSI KT880 DELTA FSR, CPU BARTON 2500+, Apacer 400mhz 512Mb ram CL 2.5, HDD Seagate 120 GB S-ATA, LG GSA (nevim presne cislo, proste combo dvd+-rw, dvd+-r, atd.) , MSI FX5700 ULTRA 3 DDR 3, 128Mb a zdroj je tam z nejake skrine, bud morex, nebo eurocase .. nevim jestli 300w nebo 400w ... myslim si, ze to je slabym zdrojem, protoze zdroje co dodavaji tyhlety firmy maji strasne malop amps na vetvich .. ma nekdo jinaci napad ?
Samovolne restartovani PC pri hrani 3d her
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- kolouch
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Jája
- Čestný člen
Typuju to na slabej zdroj, 5700Ultra žere docela dost, takže jestli to neni aspoň 350ka když je to noname, tak je na to slabej.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- kolouch
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze problem nebude ve zdroji.. dal jsem tam poradny zdroj 400W JJcomp, ktery ma dobre amps na vetvich a nikdy s nim nebyly problemy. V tomhle pocitaci to same, zase restart .. zkusil jsem tam dat i horsi grafiku FX5600 VTDR od MSI, cimz jsem vlastne posklada tu samou sestavu co mam doma, akorat tam byla jina DVD mechanika .. jinak zdroj stejny, grafika stejna, hdd stejny, deska stejna, proste vse... a problem porad pretrvaval .. zkousel jsem tam dat nove VIA Hyperion 4.53 .. porad stejne .. az nakonec me tuklo, ze by to mohlo byt BIOSem .. u sebe doma mam tusim 1.6 verzi a tam je 1.3 .. ale v popisu BIOSu nic takoveho nepisou, ze by to spravovalo samovolne restarty Bohuzel jsem nemel disketu a nemohl jsem to flashnout .. ale prosim o podporu, ze by to mohlo byt BIOSem )
Deska je MSI KT880 DELTA FSR
Deska je MSI KT880 DELTA FSR
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ten zdroj co si testoval, obstal i na jinym PC a muzes teda vyloučit tenhle problem, tak zkus jeste projet pameti memtestem a to dukladne
Kdyz tak jim mirne přistavit...
Kdyz tak jim mirne přistavit...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- K!ll3r
- Středně pokročilý
- kolouch
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: