Upgrade PC na desce s PCIe 16x 1.0

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
rastyb
Nováček
Nováček

Upgrade PC na desce s PCIe 16x 1.0

Příspěvek od rastyb »

Zdravím, mám tuto desku GA-MA69G-S3H, rád bych si zahrál v noci kdy nespím 3D akce jako Batllefield 3 apd., řekl jsem si, oki koupim do toho GF 460 GTX 1Gb, pak jsem se rozhodl že přidám i lepší procesor Phenom II X4 945, v současnosti mi to běží na integrovaná grafice a Athlone X2 6000+, jenže až teď jsem si všiml že deska némá PCIe16 2.0, má smysl tenhle upgrade? jak velkou brzdou tato sběrnice bude? Za nové CPU, Grafiku a zdroj dám cca 4 500,- Děkuji.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Upgrade PC na desce s PCIe 16x 1.0

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Brdit to nebude vůbec, můžeš to tam v klidu dát, ale ten CPU je podmínka. na X2 6000+ si toho moc nezahraješ.
rastyb
Nováček
Nováček

Re: Upgrade PC na desce s PCIe 16x 1.0

Příspěvek od rastyb »

Ooo tak díky :D To to je dobrá zpráva :D páč rozpočet mám celkem omezený, původně jsem chtěl jen grafiku, to mě ale přinutilo uvažovat i o zdroji jelikož ten současný má jen 400w a je to nějaký obyč. Tak jsem si říkal aby to neodpálilo pak nějaký komponent, do dokonalosti mi chyběl už jen procák :D Když jsem si našel všechno za dobrý peníz, vyděsila mě zběrnice :D Dříve jsem fungoval na sestavě E8400, GTX 260 216sp, 4Gb hyper X Kingston, ASUS P5N-T deluxe, corsair TX 650w, ten mi bohužel před 2 lety ukradli, tehda mě stála šílené peníze, a to mě od mé kratochvíle nedobrovolně odstavilo :D Rád hraju first person akce, pokud možno na co nejlepší detaily v dobrém rozlišení ať z toho má člověk požitek. :D
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“