Upgrade PC na desce s PCIe 16x 1.0
- rastyb
- Nováček

-
Upgrade PC na desce s PCIe 16x 1.0
Zdravím, mám tuto desku GA-MA69G-S3H, rád bych si zahrál v noci kdy nespím 3D akce jako Batllefield 3 apd., řekl jsem si, oki koupim do toho GF 460 GTX 1Gb, pak jsem se rozhodl že přidám i lepší procesor Phenom II X4 945, v současnosti mi to běží na integrovaná grafice a Athlone X2 6000+, jenže až teď jsem si všiml že deska némá PCIe16 2.0, má smysl tenhle upgrade? jak velkou brzdou tato sběrnice bude? Za nové CPU, Grafiku a zdroj dám cca 4 500,- Děkuji.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Upgrade PC na desce s PCIe 16x 1.0
Brdit to nebude vůbec, můžeš to tam v klidu dát, ale ten CPU je podmínka. na X2 6000+ si toho moc nezahraješ.
- rastyb
- Nováček

-
Re: Upgrade PC na desce s PCIe 16x 1.0
Ooo tak díky
To to je dobrá zpráva
páč rozpočet mám celkem omezený, původně jsem chtěl jen grafiku, to mě ale přinutilo uvažovat i o zdroji jelikož ten současný má jen 400w a je to nějaký obyč. Tak jsem si říkal aby to neodpálilo pak nějaký komponent, do dokonalosti mi chyběl už jen procák
Když jsem si našel všechno za dobrý peníz, vyděsila mě zběrnice
Dříve jsem fungoval na sestavě E8400, GTX 260 216sp, 4Gb hyper X Kingston, ASUS P5N-T deluxe, corsair TX 650w, ten mi bohužel před 2 lety ukradli, tehda mě stála šílené peníze, a to mě od mé kratochvíle nedobrovolně odstavilo
Rád hraju first person akce, pokud možno na co nejlepší detaily v dobrém rozlišení ať z toho má člověk požitek.