Prosím radu s kompatibilitou dvou mechanik - vyřešeno
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- T.Derek
- Nováček

-
Prosím radu s kompatibilitou dvou mechanik - vyřešeno
Prosim Vas ,kdyz jsem mel CD - ROm znacky NEC a pozdeji jsem k ni aplikoval vypalovacku Teac,tak se CD ROM NEC nemohl najit a musel jsem do dat do bazaru...ted mam jenom výpalnu teac a chci si zakoupit DVD vypalnu znacky NEC...a chci se zeptat jestli je moje CD vypalovacka TEAC W552E kompatiblini s DVD vypalovacnou ]NEC (NE14) DVD-RW ND 2510 black bulk (8.5GB)...potrebuji to nutne vedet,jelikoz s koupi dvd vypalny pomerne dost specham,.predem moc dekuji za odpoved....diky

- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Takže, tvoje hlasování jsem zrušil, protože je v tomto případě naprosto zbytečné.
Jinak, co se týče kompatibility, tak některé DVD/RW vypalovačky se moc nesnášejí s jinými mechanikami na stejném kabelu, jsou tím proslulé především značky LG. U NEC jsem se zatím s takovým to problémem nesetkal, což ale neznamená, že se to nemůže stát. Třeba kápneš na někoho, kdo tuhle kombinaci má a ten ti to řekne na 100%.
Jinak, co se týče kompatibility, tak některé DVD/RW vypalovačky se moc nesnášejí s jinými mechanikami na stejném kabelu, jsou tím proslulé především značky LG. U NEC jsem se zatím s takovým to problémem nesetkal, což ale neznamená, že se to nemůže stát. Třeba kápneš na někoho, kdo tuhle kombinaci má a ten ti to řekne na 100%.
Bathory
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: