Prosím radu s kompatibilitou dvou mechanik - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
T.Derek
Nováček
Nováček

Prosím radu s kompatibilitou dvou mechanik - vyřešeno

Příspěvek od T.Derek »

Prosim Vas ,kdyz jsem mel CD - ROm znacky NEC a pozdeji jsem k ni aplikoval vypalovacku Teac,tak se CD ROM NEC nemohl najit a musel jsem do dat do bazaru...ted mam jenom výpalnu teac a chci si zakoupit DVD vypalnu znacky NEC...a chci se zeptat jestli je moje CD vypalovacka TEAC W552E kompatiblini s DVD vypalovacnou ]NEC (NE14) DVD-RW ND 2510 black bulk (8.5GB)...potrebuji to nutne vedet,jelikoz s koupi dvd vypalny pomerne dost specham,.predem moc dekuji za odpoved....diky
:)
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

zarucit t ito nemuze nikdo, ale pokud ji zpravne zapojis tak bymela bezet, je zajimave ze tu predchazejici neumelo najit,asi jsi ji mel spatne zapojenou, skus napsat jakou mas sestavu,pak to pujde lip s radenim

//to hlasovani je tam zbytecne 8)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Takže, tvoje hlasování jsem zrušil, protože je v tomto případě naprosto zbytečné.

Jinak, co se týče kompatibility, tak některé DVD/RW vypalovačky se moc nesnášejí s jinými mechanikami na stejném kabelu, jsou tím proslulé především značky LG. U NEC jsem se zatím s takovým to problémem nesetkal, což ale neznamená, že se to nemůže stát. Třeba kápneš na někoho, kdo tuhle kombinaci má a ten ti to řekne na 100%.
Bathory
T.Derek
Nováček
Nováček

ok

Příspěvek od T.Derek »

Diky moc......jeste to nekde vyzkoumam... jo a muzu dat kazdou mechaniku na jinou ksandu ?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jestli máš za hdd na primáru volno, proč ne. :)
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“