Půjde mi

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
ALIENSIS
Nováček
Nováček

Půjde mi

Příspěvek od ALIENSIS »

Chci si koupit operační pamět Kingston DDR3 4GB 1333MHz CL9 ValueRAM KVR1333D3N9/4G a nevím jestli mi pude a ani jak to zjistit. Grafku chci kupovat Radeon HD 6750 a taky nevím jak zjistit jestli půjde takže prosím poradte.
jakubom
Začátečník
Začátečník

Re: Půjde mi

Příspěvek od jakubom »

Musíš napsat jakou máš desku, nejsem věštec :lol:
ALIENSIS
Nováček
Nováček

Příspěvek od ALIENSIS »

Sem přes PC úplně blbej takže nwm jak zjistit jakou mam desku mam PC DELL a platformu LGA775 (FC-LGA6
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Odhadem tuším, že tam budeš mít DDR2, takže nejspíš nepudou. Stáhni program AIDA64 a tam to zjistíš ve specifikacích počítače. To bude pro tebe nejjednoduší.
ALIENSIS
Nováček
Nováček

Příspěvek od ALIENSIS »

Píše to že typ je PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM a jestli mi to nepude znáš podobnou Ram a graf. kartu ktrá by mi šla a má podobný výkon a podobnou cenu
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Co tam je vůbec za procesor ? Ramky koupit jedině v bazaru 2x2 GB stojí něco mezi 500-800Kč teď. Kolik máš financí ? Jaká je tam teď grafika ? Na co má PC sloužit ?
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

http://interlink.tsbohemia.cz/dimm-ddr2 ... 36527.html
Nevím kolik tam máš slotů ani jakou grafickou kartu tam máš, a stále jsi nenapsal základní desku.
Abych ti doporučil vhodnou grafickou kartu potřebuji vědět jaký máš zdroj a jaký procesor.
Odpovědět

Zpět na „Paměti“