poradte jak spravne nastavit LCD

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

poradte jak spravne nastavit LCD

Příspěvek od Orist »

dneska mi prisel z CC Samsung 710T,zapojil jsem to analogove,
nainstaloval jsme ovladace,otestoval to na vadny pixely,nastavil nativni rozliseni 1280x1024. skusil jsem hry-behaj v pohode,vadny pixely taky zadny, chci spustit video ktery mi predtim na CRT v poho slo a ted mi jde jen zvuk a obraz vypada takhle http://vtipalek.rwm.cz/ostatni/video.JPG
kodeky mam divx,xvid,all in one pack... a nevim co s tim,pls help... :oops:

Akorat jsem zvyklej na vyboulenou 15'' CRT Sampo s rozlisenim 800x600 tak mi to ted prijde divny,obraz jak kdyby byl takovej vypouklej dovnitr a text mi prijde moc "kostickovatej" ,zda se mi to jen,ze na to nejsem zvyklej nebo mam neco spatne nastaveny ??
jinak obrazky se zobrazujou krasne
...poradte hlavne prosim co s tim videem
standa01
Nováček
Nováček

Příspěvek od standa01 »

Orist: Zdravím, tak co, zkoušel jsi toho CoD na svým novým LCD.
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

ve wokne jede video normalne?
Vobraz je vostreh takze jestli ten tvuj monac byl mazlej tak je to jasny :wink:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

to video uz jsem udelal,mel sem stary drivery na grafiku,tak sem stahnul nejnovejsi a v poho to jede,jeste musim sehnat redukci s koncovkou dvi co dam do d-subu...
jinak na tu ostrost a jas si pomalu zvykam a je to v pohode,hodnotil ybch ten monitor jen a jen kvalitne,oproti vybouleny CRT 15'' je to SUPER :-))

2 Standa01: zatim sem 10 min. skousel hrat Mafii a CoD a bylo to bez problemu,zadny duchove,odezva stihala...
dneska nebo zejtra trochu vic zaparim a ozvu se... ale zatim v poho,fakt dobrej monitor co se vykonu i ceny tyce.. 8)
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Ale bacha na to az se budes divat zase na normalni momac :lol: (Novo staci co mam 19" trinitronko a pak se divat na klaciskej vypoukel monac :blee: )
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Zarathustra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zarathustra »

Tak tohle co popisuješ se mi stalo taky,pustil jsem si film na novém LCD a ono nic zvuk jede ale obraz nějak nestíhá nebo co a ani nevím čím se to spravilo asi restart a bylo to v pohodě :roll:
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“