Repasované notebooky?
Moderátor: Don
- Spetsnaz
- Začátečník
Repasované notebooky?
Zdarec mám dotaz na co si dát pozor při koupi repasované notebooku? Budu kupovat něco hodně levnýho jenom na net.. zázraky od toho nečekám. Máte nějaký tipy nebo zkušenosti s koupí? Poradíte kde? Díky
- michal.kolesa
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Repasované notebooky?
mrtvé pixely na display, vrzání pantů, těžké nebo příliš lehké otevírání, špinavý, poškrábaný.
softwarově zabordelený, zavirovaný, nelegální software obsahující
absence, něktreého příslušenství, kabely, nabíječ, CD/DVD
softwarově zabordelený, zavirovaný, nelegální software obsahující
absence, něktreého příslušenství, kabely, nabíječ, CD/DVD
- roman2277
- Začátečník
-
Hlavně bych chtěl alespoň nějakou záruku.
- Spetsnaz
- Začátečník
Nějaký další tipy? neříkejte mě že stím nemáte nikdo zkušenosti?
- eLzyx
- Mírně pokročilý
já kupuju jen odzkoušená nerepasovaná Lenova, na ebay. Stačí mi, aby fungoval mainboard a displej. Plasty, klávesnici, baterku atp. si koupím podle stavu sám. Obvykle tam nebývá ani disk, nebo paměti a tak neplatím za něco co stejně upgraduju.
Ryzen R5 3600, Asus ROG Strix X570-F, 32GB DDR4@3600MHZ, Crucial M550 256GB, 300GB VelociRaptor, RX580, Asus Xonar DX, SilverStone Raven II
Dell 5491 6C/12T Core i7-8850H, MX130 ve 14"/1,5kg; veterán: OQO 01+
Dell 5491 6C/12T Core i7-8850H, MX130 ve 14"/1,5kg; veterán: OQO 01+
- KOFis
- Mírně pokročilý
hlavne bych se vyhnul vadne rade nvidia grafik u starsich notebooku. v repasu je necim zaplacnou takze mesic jedou, pak budes litat na jednu reklamaci za druhou.
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Vyhni se čemukoliv s diskrétní grafiko, a zvláště nvidia. Doporučuji brát čistě intelovskou platformu.
Chybu neuděláš třena u Lenovo t61 nebo r61 s intel gpu...
Než něco koupíš napiš, někdo ti tady poskytne konstruktivní kritiku.
Chybu neuděláš třena u Lenovo t61 nebo r61 s intel gpu...
Než něco koupíš napiš, někdo ti tady poskytne konstruktivní kritiku.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- janicka824
- Nováček
-
Nebývá ani disk a paměť? :-O Na kolik tě takový Lenovo vyjde?eLzyx píše:já kupuju jen odzkoušená nerepasovaná Lenova, na ebay. Stačí mi, aby fungoval mainboard a displej. Plasty, klávesnici, baterku atp. si koupím podle stavu sám. Obvykle tam nebývá ani disk, nebo paměti a tak neplatím za něco co stejně upgraduju.
Já si koupila u import.pc Lenovo ThinkPad X220 i5-2520M(2.5GHz), 4GB RAM, 320GB HDD, 12.5" s roční zárukou za 13 tisíc. Tak mě zajímá jestli mě nevzali na hůl, ale nemyslím si, že to tebe vyšlo nějak levněji.
Já chtěla malý notebook za málo peněz, který bude dostatečně stačit v mojí práci a to jsem získala. Takže jsem spokojená
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
- Butch
- Středně pokročilý
X220 se pohybuje mezi tema 10-13tisici. Zalezi na konkretni vybave a zaruce.
Nicmene kolem tech 13k se da sehnat i s vice pameti a nekdy i SSD.
Tvuj bych podle parametru ohodnotil tak na 11-12K. Takze si na tom neco vzali obchodnici no...
//Edit
Kazdopadne ted mi kolega rikal ze za 13K je to same na Aukru takze tezko rict.
Cena tehle nb se drzi, byly kvalitni a jako posledni mely tu starou dobrou klavesnici.
Nicmene kolem tech 13k se da sehnat i s vice pameti a nekdy i SSD.
Tvuj bych podle parametru ohodnotil tak na 11-12K. Takze si na tom neco vzali obchodnici no...
//Edit
Kazdopadne ted mi kolega rikal ze za 13K je to same na Aukru takze tezko rict.
Cena tehle nb se drzi, byly kvalitni a jako posledni mely tu starou dobrou klavesnici.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06