Neoptimalizace Javy

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Neoptimalizace Javy

Příspěvek od michal.kolesa »

Předmět: Prosím o radu
Dithius píše:world of tank rozjedeš na plné na nedrahém železe, ale můžeš mít sebedražší Hardware a sekat sem tam se ti prostě bude protože je napsana v JAVA a tak není optimalizovaná
V čem je problém, že Java běhá pomalu i na nejmodernějších více jádrových procesorů a že prý není optimalizovaná ?

Jak je na tom s optimalizací verze Javy 7 oproti verzi 6 ?

Já mám nainstalované 4 verze (verzi 6 32/64 bitů) a 7 verzi 7 (32/64 bitů), protože ne každý program si umí najít Javu v systému a nějakou "tvrdě" vyžaduje nebo si ji sám nainstaluje ze svého instalačního balíku ve kterém je distribuován a je mu jedno, že v systému už je novější verze.
mixmix
Začátečník
Začátečník

Re: Neoptimalizace Javy

Příspěvek od mixmix »

world of tank rozjedeš na plné na nedrahém železe, ale můžeš mít sebedražší Hardware a sekat sem tam se ti prostě bude protože je napsana v JAVA a tak není optimalizovaná
Co to je za blbost, to jako cokoliv je napsane v Jave neni optimalizovane?
Optimalizovane to je, ale Java vseobecne je mnohem zravejsi nez takove Ccko, ale zase má jiné výhody (přenositelnost na jine platformy).
Když sem hrál minecraft hodně sem četl o přidělení více paměti ram (defaultně měla přidělených jen 1GB) po zvýšení to mělo být údajně ok, tak zkus zagooglit, třeba pomůže :-)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mixmix píše:má jiné výhody (přenositelnost na jine platformy).
"Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders." (you know what I mean :wink: )

Java prostě je pomalu běžící bazmek už kvůli nenativnosti prostředí a nutnosti běžet ve virtuálním stroji.
ignorelist: kremrole a dezoláti
mixmix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mixmix »

Já neřekl že je dobrá, ale kdyby byla tak špatná, tak se asi tolik nepoužívá...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“