Padání Outlooku

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Padání Outlooku

Příspěvek od Sir_-_Death »

Zdravíčko,

mám v práci problém s Outlookem (verze 2000). Přišel nám mail, který měl žádost o zaslání potvrzení o přečtení. Jenže... Když jsem dal potvrdit odeslání, program hodil chybu a musel se vypnout. Mail nejde odstranit, s programem se nedá kloudně pracovat, protože, když si vzpomene, vyhodí žádost o zaslání potvrzovací zprávy a ať dám odeslat Ano či Ne, pokaždý spadne se stejnou hláškou:

Obrázek
Zkoušel jsem poštu projet pomocí scanpst, jenže ten nic nenašel a Outlook padá vesele dál. Zkoušel jsem i nějaký "rady z netu", ale žádná nezabrala. Co s tím? Díky.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Padání Outlooku

Příspěvek od michal.kolesa »

Verze 2002 je už hodně stará.

Máš poslední hotfixy z WindowsUpdate ?

Asi ten mail má nějakou nestandardní hlavičku, že ji Outloook nedokáže rozkódovat a nebo je poškozen datový soubor, kde je email uložen.

Zkus najít nějaké programy na restaurování datových souborů Outlooku.

Zkus v někde nastavení vypnout Odesílání potvrzení o přečtení.´

Mail je stažen z email serveru pomocí POP3 protokolu nebo je to přes Exchange či IMAP protokol ?
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Padání Outlooku

Příspěvek od Sir_-_Death »

Vyřešeno přechodem na novější verzi.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“