ATI Radeon VAPOR X-1GB obraz

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Holys
Nováček
Nováček

ATI Radeon VAPOR X-1GB obraz

Příspěvek od Holys »

Zdravím, zakoupil jsem na internetu od nějakého chlápka tuto grafickou kartu, psal že je odzkoušená a 100% funkční, to napíše ale každý samozdřejmě. po zapojení na základní desku se počítač rozeběhne, na grafice běží větrák, svítí logo ale obraz nic...zkoušel sem to i na druhém PC a ten samý problém ( PCI-e kabel samozdřejmě zapojený mám) myslíte že je karta v háji? jinak předtím jsem v PC měl GF 8600GT, zdroj je dostatečně silný, z druhého PC utahne gtx 460.. jediné co jsem neudělal, tak jsem neodeinstaloval ovladače od grafiky 8600gt, ale to by žádný vliv mít na toto nemělo do doby pokud se nedostanu do systému pokud se nepletu. poprosil bych o nějaké rady, máte s tímto někdo zkušenosti?
jakubom
Začátečník
Začátečník

Re: ATI Radeon VAPOR X-1GB obraz

Příspěvek od jakubom »

Karta je asi nefunkční pokud nejde ani v jednom ze dvou PC které jsou jinak v pohodě tak je to na 99% v kartě, Nikde nevidím co to je za kartu ?
Jaké logo svítí ?
Holys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Holys »

jak jsem udal v popisu: ATI Radeon VAPOR X-1GB-na krytce větráčku je průsvitné logo Sapphire, tak jen to svítí, a beží spolu s větrákem, problém je v tom že PC samo o sobě jde, nabíhá ale je to jak kdyby mezi PC a minotorem nebyl kabel tím pádem monitor nezapne a ukazuje se něco ve smyslu "check cable-no signal"
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

No model karty stejně pořád nevím... může to být 5770, 4890 atd.. ale to není důležité.
Zkoušel jsi oba výstupy ? Nějakou redukci používáš nebo to máš přímo ?
Popřípadě mi hoď do SZ inzerát/odkaz od koho jsi to koupil.
Jak jsem psal vypadá to, že je v háji karta.
Holys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Holys »

Omlouvam se, toho jsem si nevšíml je to 5770 :) oba výstupy jsem zkoušel na dvou monitorech abych vyloučil poškození kabelu, na svém mám redukci z VGA a na druhém je DVI takže v tom také problém nejspíš nebude, už opravud nevím
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Podle mě je karta v háji... v inzerátu co jsi mě poslal je napsáno, že záruka 6 měsíců ?? Dostal jsi doklad kde to bylo koupeno ? Nebo záruka je od toho prodejce? Napiš mu a řeš to sním.
maxcz
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od maxcz »

Takových zm*du je více .. Lámal bych jim za tyto podvody ruce ! .. Nic jen , že tě pěkně okradl .. Najít a zabít !
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Pravděpodobně ho okradl... taky se může karta rozbít při přepravě nebo špatně manipulaci... když vidím kolikrát ty fotky na aukru jak to mají poházené na koberci :|
Tento případ to ale asi nebude....
maxcz
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od maxcz »

Jak jsi to nakupoval ? Pokud to je přes internet , tak ho těžko najdeš .. Taky sem se poučil nikdy nenakupovat přes bazar nebo aukro .. I na aukru tě okradnou .. Normálně bych toho člověka polámal !! To je hnus člověk si koupí grafiku myslí si , jak mu pojede udělá si radost a ono tohle no jo :)) .. Aspon jsi poučený
Holys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Holys »

já nakupoval už tolik věcí mobily, příslušenství do pc..elektroniku ..ale tenhle vypadá že to řešení bude zdlouhavý :D.. koupil jsem to na Sbazaru, řekl že záručák doručí a karta bude i v krabici, přišla však jen zabalená v obálce a bez lejstra...no prostě škoda slov..nejhorší je, že ta cesta kterou bych jel se mi ani nevyplatí kor hledání někde po praze,tak to zkusim aspoň střelit někomu na díly třeba se bude hodit:)
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Já bych se rozhodně nevzdával... je to podnikatel takže bych klidně vytáhl čoi atd...
Když nevrátí peníze tak poslat tu čoiku podat TO a hotovo....
Na aukru má taky hodně negáčů za zboží které bylo nefunkční.
osella
Nováček
Nováček

Příspěvek od osella »

Nj sry ale kdyz kupujete od lidi co maj negativni hodnoceni tak to je pak tezky.. nikdy bych nekoupil od cloveka co nema 100% pozitivni, a nikdy jsem s nefunkcnim zbozim problem nemel..
Phenom II 965BE@3.9, 8GB DDR2, HD7850 1GB, Crucial M4 256GB, Seagate 2TB
volant: Thrustmaster T500RS+TH8RS
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“