Pánové, dostala se mi do pazour tahle hračka (verze Mini2440), bohužel bez jakékoliv dokumentace a podpůrných médií. Trošku jsem začmuchal na netu, ale je mi to tak nějak houby platné.
Máte s tímhle vývojovým kitem nějaké zkušenosti? Pokud ano, bylo by možné vás poprosit o pomoc s prvními krůčky?
Díky
Friendly ARM
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Friendly ARM
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- termit256
- Začátečník
-
Re: Friendly ARM
Kdysi jsem s tim chtel delat nejakou regulaci, ale nakonec jsem to resil jinak.
Pokud si vzpominam byly tam nahrane winCE.
Mini2400 je pomerne rozsirena zalezitost, myslim ze vygooglit manual nebude problem.
Pokud si vzpominam byly tam nahrane winCE.
Mini2400 je pomerne rozsirena zalezitost, myslim ze vygooglit manual nebude problem.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
já tam mám linux s nějakou staletou verzí qtopie.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- termit256
- Začátečník
-
Mi to dodali s nejakou cinskou verzi winCE
Kdyz jsem ji menil na EN, muselo se jit pres bootloader, zformatovat NAND, vytvorit znovu souborovy system a natahnout OS z image pres USB. Jen prehrat OS nefungovalo.
Je to posane nekde v manualu.
Je mozne, ze ten Linux si tam hodil puvodni majitel.
Ale jak uz jsem zminil, je to uz nejaka doba a nic moc sem s tim nedelal.
Kdyz jsem ji menil na EN, muselo se jit pres bootloader, zformatovat NAND, vytvorit znovu souborovy system a natahnout OS z image pres USB. Jen prehrat OS nefungovalo.
Je to posane nekde v manualu.
Je mozne, ze ten Linux si tam hodil puvodni majitel.
Ale jak uz jsem zminil, je to uz nejaka doba a nic moc sem s tim nedelal.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
pokud by s k tomu vyhrabal nějakou dokumentaci, DVD a další kraviny, tak by mě to celkem zajímalo.
- termit256
- Začátečník
-
Ja to prodal, uz ani nevim kam, nebylo mi to celkem k nicemu.
SW by mel jit stahnout ze stranek podpory, nekdo ale zminoval ze to mimo Cinu jede hodne pomalu. Nicmene DVD by melo byt zde http://murlock.org/mini2440/mini2440-20100925.iso
Neni to muj upload.
SW by mel jit stahnout ze stranek podpory, nekdo ale zminoval ze to mimo Cinu jede hodne pomalu. Nicmene DVD by melo byt zde http://murlock.org/mini2440/mini2440-20100925.iso
Neni to muj upload.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Díky aspoň za to.