Zdravím, pořídil jsem si Corsair Vengeance Black 32GB a chladič CPU Noctua NH-D14 a nějak jsem nedomyslel výšku pamětí a bohužel neosadím víc jak 16GB.
Do teď jsem fungoval na kingstone též 4GB modulech, které vůbec hladič nemají. A celkově jsem toho názoru, že pokud nějak netaktuju, tak je to spíš kosmetická záležitost.
Bude problém, když ty chladiče odstaním?
Corsair Vengeance Black 32GB - odstranění chladiče?
- vocasin
- Nováček
-
- tmaven
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Corsair Vengeance Black 32GB - odstranění chladiče?
Problem by nemel byt, pokud je nebudes takovat. Nejakej mensi chladic by ale zaslouzily urcite.
A zaruku si tim mozna porusis, zalezi jak si sikovny.
A zaruku si tim mozna porusis, zalezi jak si sikovny.
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- dexterav
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nemal by to byť problém, tým sa dostávame k otázke prečo furt kupujete tie vysoké ramky ked sú s nimi takmer vždy kôli výške nejaké potiaže a výhody žiadne ?
nemáte na hrebeň?
nemáte na hrebeň?

Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,2GHz CL38 Patriot Extreme, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- vocasin
- Nováček
-
Byly v plánu nižší, ale pak se sáhlo po těchto, jelikož byly skladem. Pravděpodobně je budu vyměňovat, ale čekat zase týden se mi 2x nechce...
Záruku již řeším s e-shopem.
Záruku již řeším s e-shopem.
- Prometheus
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já bych je raději vyměnil, v magazínu pct se taky pár recenzentů pokoušelo podívat jaké že to mají paměti čipy a sundali chladiče i s nimi. Jinak Noctua víceméně garantuje kompatibilitu s ram max 40mm (není ani problém pokud přesahují až o +2mm, stačí posunout fan mírně nahoru), ale takovéto zbytečné obludy - to snad jedině s vodníkem. 

Vždy prodávám i jinde.
- Jeltík
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
To jsou ty Eye-candy věci 
Vyměnit za jiný, jasan.

Vyměnit za jiný, jasan.
- vocasin
- Nováček
-
Dnes jsem je odnesl na výměnu, ten týden to holt ještě vydržím.