MechWarrior Online

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

MechWarrior Online

Příspěvek od Butch »

Jako priznivce MechWarrior 1 a 2 se docela na tuto hru tesim.

vice infa: http://mwomercs.com/
http://games.tiscali.cz/mechwarrior-online-13153
http://www.ign.com/games/mechwarrior/pc-18954

Koupite si to nekdo?
Pripadne hraje nekdo jiz betu?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: MechWarrior Online

Příspěvek od Igoreso »

Hraji betu když mám čas a dá se to..
jen mi to zatím přijde takové nevyvážené..
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Mám problém s grafikou, vše je průhledné..objekty, textura země, prostě vše jako kdyby bylo ze skla..Stejnětak v úvodním menu se mi nezobrazují textury mechů.

Takže pomohlo zapnout v ovladačích řízení vyhlazování aplikací. Asi se to bude týkat jen grafik od AMD. Vzhledem k tomu, na jakém enginu to běží

Ke hře samotné. Bohužel mne uplně zatím nechytla a to jsem se na to dost těšil. Můj názor je takový, že je to konceptem online hry ala WoT. Což mi tady tak úplně nesedí. Je to tedy mapa od mapy. A podle mne tu víc než kde jinde platí, že pokud se nekooperuje, stojí to hraní za houby.

Osobně nechápu, proč po takových letech půstu neudělali hru s kampaní, misemi apod. A MP tam nebyl dán jako bonus.

Mimochodem, po takových letech hra s mechy a tady v tomto threadu mrtvo, kdekoliv se napíše nějaká poznámka v online game magazínech, tak žádný koment. Zajímavý, jak se ten svět mění.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Arien
Nováček
Nováček

Příspěvek od Arien »

Ahoj, je to beta. Proto je hra ještě nevyladěná. Řešením tvého problému může být tento návod: http://forum.mwo.cz/index.php/topic,7.msg8.html#new. S tímto problémem jsem se ještě nesetkal, ale třeba to pomůže. Když už nic, tak na mwo.cz se snažím dělat fanpage. Doufám, že se pár lidiček, kteří to žerou, jako já :) najde.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Hrajete to nekdo uz? Me neprisel vubec verifikacni mail, do spamu jsem se dival.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

me na seznamovej mail taky nedosel. nech si to poslat na gmail nebo neco zahranicniho
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

r1pper píše:me na seznamovej mail taky nedosel. nech si to poslat na gmail nebo neco zahranicniho

Dilky za tip, zafungovalo :thumbsup:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“