Zamrzání kurzoru myši

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
zelicko
Nováček
Nováček

Zamrzání kurzoru myši

Příspěvek od zelicko »

Ahoj Vsem,

Popis problemu:

Mam zakoupeny novy PC kompletne se vsim jsem si ho slozil sam, jenze se mi seka kurzor mysi a to pouze ve windows, dokonce i pri instalaci novych windows se kurzor zasekava aka zmarzava. Jenze kdyz se dostanu do Biosu (UEFI) tak mi kurzor funguje naprosto v poradku, to same kdyz chci nainstalovat Linux tak instalace Linuxu take funguje absolutne bez problemu . Dokonce kdyz si nahraju pmagic do pameti tak se mys v tomto prostredi proste nezasekne .

Zakoupena sestava:

MB: Asus ASUS P8Z77-V LX (verze biosu nejnovejsi), myš: Logitech GX9 aka (Labtec z Tesca), CPU: i7-3770K,2x Corsair 16GB KIT DDR3 1600MHz CL11 XMS3, zdroj corsair HX 750, Grafika MSI N680GTX Twin Frozr 2GD5/OC, SSD disk Crucial M4 128GB, Western Digital Caviar Green 1000GB 64MB cache, skříň Cooler Master HAF 922 . Winfows 7 Profesional aka Windows 7 Ultimate 64 bit

Poznatky co jsem pochytil:

Neni to mysi, mys se ve windows projevuje jakoby byla odpojena a znovu pripojena do USB. Neni to prehrivanim, pc je dokonale chlazene . Pameti jsou v BIOSu nastavene presne podle vyrobce, testovano i s jinyma modulama. Zkousel jsem odpojit SSD a nechat jen Westerna a naopak. Obe myse jsem samozrejme testoval na jinem pc.

Diky za pomoc !

//edit Wilik - presun z ostHW
Sharpik
Začátečník
Začátečník

Re: Zamrzání kurzoru myši

Příspěvek od Sharpik »

a usb jdou v pohode ? mne ted posledni dobou vypina mys a klavesnice a nechapu uz vcem je problem.
zelicko
Nováček
Nováček

Příspěvek od zelicko »

Zda se ze ano, vidi pripojeny externi disk, z disku jde prehravat hudba atd. . Takze soude podle tohohle by mela byt USB funkcni .
Sharpik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sharpik »

ja mam zase takovej problem :nejak mne blbnou usb nevim cim to muze byt ale kdyz zapojim mys nebo klavesnici tak mne to napise zarizeni nebylo rozpoznano nebo ,normlane funguji a zniceho nic mne prestane fungovat mys vypne nebo problikava nekdy dela to same klavesnice na 2 pc vse v poradku take mne zamrzava kurzor uz mne nenapada nic ovladace mam nejnovejsi a viry zadny.Základní deska: ASUS P8P67-M
zelicko
Nováček
Nováček

Příspěvek od zelicko »

Zajimave, zkusil bych flash BIOS na novejsi verzi, zkusil bych odebrat USB ovladače ze správce zařízení (stane se ze tam je nainstalovanych hodne ovladacu spatne a proto nefunguje ani jeden) a jako poslední možnost bych potom viděl reinstal systemu. Muze to take delat OC, na mem minulem pc jsem mel podobny problem s pametemi, zkusil bych memtest. No jinak take zkus zapojit klavesnici do USB vedle PS2 a mys treba do USB vedle Lan. Kazdopadne pokud to neni nova instalace tak se ti mohlo neco nainstalovat a zpusobyt tyhle problemy, zkus povypinat ruzne procesy pres task manager . Uz jsem cetl i na zahranicnich forech ze Lagy zpusoboval scaling na grafickych kartach od Nvidia, museli ho vypnout. Bohzel tohle vsechno jsem ja vyzkousel a nic z toho me nepomohlo, nevim zda to nemuze byt treba procesor a tudiz spatna komunikace mezi north b. a south b., jenze to by podle vseho zamrzalo i v UEFI, Linuxu a rescu cd s pmagic.
Sharpik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sharpik »

moc se v tom nevyznam koukni tu http://2i.cz/ed500d27f4
zelicko
Nováček
Nováček

Příspěvek od zelicko »

No zda se ze tam nemas zadny spatne nainstalovany, preventivne muzes zkusit odstranit Generic USB hub, sice ti na chvilku prestane fungovat mys i klavesnice, ale v zapeti se doinstaluji znovu .
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“