Geforce MX440 64MB a hra ALIAS nechodi je to problem?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
farntisek
Nováček
Nováček

Geforce MX440 64MB a hra ALIAS nechodi je to problem?

Příspěvek od farntisek »

mám grafiku co je uvedená nahoře a novější hru ALIAS.Po instalaci provedu setup grafiky a ten je v poho.Když hru ale spustím tak to vyhodí hlášku něco jako že chybí DirectX SDL a to mam nainstalovany Directy přímo z cd ALIAS ver.9c.Je tam taky textovej soubor kde je vysloveně psáno o GF440 a pixel shaders ale nechapu proč to nejde vyřadit nebo jestli to vůbec jde.Dopadnu stejně jako jsem tady četl o Splinter Cell?navic vírobce je Acclaim a ten končí takže se nemůžu dostat na jejich stránky.Poradte prosím nejaky adresy na patche ke hrám.navíc uvažuju o nakupu ATI 9500/9550 myslíte někdo že to má cenu? díky za odpovědi.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Neznam primo hru Alias, takze nevim, jaky ma presne pozadavky, ale jestli vyzaduje grafiku s HW podporou DX8, tak ji na MX440 proste nerozjedeš...

resenim by bylo pouziti special programu (3d analyze), ale kvalita grafiky a rychlost hry bude asi dost bídná, grafiky ala MX440 jsou dneska vhodny maximalne tak do kanclu, na nic jinyho se nehodí.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Sentenced píše:Neznam primo hru Alias, takze nevim, jaky ma presne pozadavky, ale jestli vyzaduje grafiku s HW podporou DX8, tak ji na MX440 proste nerozjedeš...

resenim by bylo pouziti special programu (3d analyze), ale kvalita grafiky a rychlost hry bude asi dost bídná, grafiky ala MX440 jsou dneska vhodny maximalne tak do kanclu, na nic jinyho se nehodí.
Tak s tímto mám zkušenosti. Máš naprostou pravdu. S tím , že se hodí do kanclu nesouhlasím, páč mi [taktoavaná] jede velice svižně i s novýma hrama.
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Geforce MX440 64MB a hra ALIAS nechodi je to problem?

Příspěvek od DewiL »

farntisek píše:navíc uvažuju o nakupu ATI 9500/9550 myslíte někdo že to má cenu? díky za odpovědi.
Rozdil poznas na 100%..... GF4MX a ATI 9500 je neco jako 5:1.. ja bych do toho sel...

to ElCon: Chybi ji ale DX8, takze muzes na nektery novejsi hry zapomenout... viz. vise...
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Geforce MX440 64MB a hra ALIAS nechodi je to problem?

Příspěvek od ElCon »

Dewil píše:
farntisek píše:navíc uvažuju o nakupu ATI 9500/9550 myslíte někdo že to má cenu? díky za odpovědi.
Rozdil poznas na 100%..... GF4MX a ATI 9500 je neco jako 5:1.. ja bych do toho sel...

to ElCon: Chybi ji ale DX8, takze muzes na nektery novejsi hry zapomenout... viz. vise...
To je jasný. Zatím mi nejel MOHA : PA ; Spliter Cell : PT. Doufám, že to je vše. Stejně budu kupovat novou...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“