Připojení externího monitoru na notebook - rozšířená plocha

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Míra
Nováček
Nováček

Připojení externího monitoru na notebook - rozšířená plocha

Příspěvek od Míra »

Zdravím s trochu komplikovanějším dotazem:

mám NTB: HP Pavilion dv6-6110ec 15,6",HD6750M - je tam duální grafika, pak mám monitor: LG M2352D-PZ připojím si ho přes HDMI, na externím pařím třeba Dotu 2... na lcd notebooku mám puštěný prohlížeč, icq a film.. Když nemám ještě spuštěnou hru, ale jsem v menu, tak můžu přejet myší na plochu notebooku a jezdit si tam, ale když kamkoliv kliknu hra se zhodí na plochu i na velkým. Když spustím hru, tak mě to samozřejmně nepustí na druhou plochu, to by se nedalo hrát. Neporadí mi někdo s nějakým programem, nebo nastavením, nebo klávesovou zkratkou, která by jenom přehodila ovládání na tu plochu notebooku, bez toho aby mi hra vyskakovala na plochu?

Dík moc :D je to trochu kombo tak sem zvědavej jesli to třeba vůbec de :)

p.s.: má někdo zkušenost s tím že by třeba jela duální grafika současně? (velkej monitor - silnější,malý monitor slabší) :D :D
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Připojení externího monitoru na notebook - rozšířená plocha

Příspěvek od Bez_n1ck »

viz hlavní dotaz - nejde to
viz druhej dotaz - i kdyby to šlo, bylo by to zbytečný. Zátěž druhýho monitoru je nulová, protože se tam nic grafickýho nepočítá.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“