V prvom rade by som chcel povedat že som dost laik v týchto veciach, tak sa nečudujte ak budem nechápavý ako debil.
Prednedávnom kvôli nejakému neočakávanému odstráneniu systemových súborov, som musel reinštalovat windows 7, čo sa mi aj následne podarilo.
Lenže ako som postupom času zistil, že dost driverov nie je nainštalovaných, predovšetkým na pripojenie k internetu (či už wireless alebo normálne).
Z môjho dalšieho desktop počítača, som na stránke asus, konkrétne v support sekcii našiel všetky dostupné drivery na stiahnutie k môjmu notebooku (model X54C). Niekde som čítal že k vyriešeniu tohto problému, je potrebné stiahnut ethernet driver a tak som aj spravil, potom presunul súbor cez USB na notebook a vyhľadal na ňom ten driver, ktorý sa teda automaticky nainštaloval.
Reštartoval som notebook, aby sa to aktualizovalo, lenže po štarte som bol opäť sklamaný kedže nenastala žiadna nová zmena.
Na lište je stále ikonka s týmto textom.
Prosím vedeli by ste mi poradiť ako vyriešit tento problém, poprípade ako správne nainštalovat drivery?