Problém s větrákem u Lenova Z580

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
maple6
Nováček
Nováček

Problém s větrákem u Lenova Z580

Příspěvek od maple6 »

Lide počítačový, mám problém. Pořídil jsem si výše zmíněný nbook, ovšem mám drobný problém s jeho větrákem. Když notebook spustím, vše je v pořádku. Přes tlačítko hvězdičky a měsíčku můžu přepnout na Normální, Tichý, Účinný a Čistící režim větráku. Po spuštění normálně poslouchá. Horší to však je, když notebook uspím, zavřu víko a potom otevřu. Ovladač jakoby se zaseknul na posledním zvoleném režimu a nehnu s ním, což má za následek, že když mám spuštěný třeba Tichý (nevýkonný) režim a zapnu Battlefield 3, na nbooku můžu smažit vajíčka. Nevíte někdo, čím by to mohlo být a jak bych to mohl změnit? Reinstalaci Energy managementu jsem provedl. Nepomohlo to. Budu rád za každou radu.
maple6
Nováček
Nováček

Re: Problém s větrákem u Lenova Z580

Příspěvek od maple6 »

Pokud by někdo měl stejný problém jako já, už jsem jej vyřešil, nebo spíše obešel. Od chvíle, kdy mi to začalo dělat, jsem nastavil, aby se mi při zavření víka notebook přepnul do režimu hibernace. Pak to bylo OK. Teď jsem ale přišel na to, že když nbook uspím a po zapnutí dám režim odprašování, ovládání se obnoví a já můžu opět měnit profily. Nevím kde byla chyba, asi v matrixu, každopádně teď to už chodí.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“