Problém s načítáním stránek

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
T00m68
Začátečník
Začátečník

Problém s načítáním stránek

Příspěvek od T00m68 »

Dobrý den mám takový problém před dvěma dny mi vypadl internet, ale pak zase naskočil. Ale od té doby mám problém s zobrazováním některých stránek respektive youtube a facebooku( ten druhý den nějakou dobu šel, ale pak se přestaly načítat obrázky a pak už to nešlo vůbec. Zkusil jsem přeinstalovat flashplayer a vymazat veškerou historii. Používám firefox a zjistil jsem, že to nejde ani v Internet Explorer. Můj youtube vypadá nějak takto:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s načítáním stránek

Příspěvek od trodas »

Mas zavirovany pocitac, pravděpodobně změna DNS serverů... Protože i bez flashe vypadá YouTube zcela normálně - až do momentu, kdy chceš přehrávat video, samo...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
T00m68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T00m68 »

Kompletní reinstall i s fotmátem a nic.......
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Aha, tak to jsem moc nepomohl :(
Nezměnil tvůj poskytovatel připojení DNS servery?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Občas se mi to doma stává podobně. U mě je to způsobeno nekvalitním internetovým připojením - nejspíše ztrátami packetů. Opakovaný kompletní refresh (CTRL + F5) to obvykle na několikátý pokus spraví.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“