Problém s načítáním stránek
Moderátor: Loki5567
- T00m68
- Začátečník

-
Problém s načítáním stránek
Dobrý den mám takový problém před dvěma dny mi vypadl internet, ale pak zase naskočil. Ale od té doby mám problém s zobrazováním některých stránek respektive youtube a facebooku( ten druhý den nějakou dobu šel, ale pak se přestaly načítat obrázky a pak už to nešlo vůbec. Zkusil jsem přeinstalovat flashplayer a vymazat veškerou historii. Používám firefox a zjistil jsem, že to nejde ani v Internet Explorer. Můj youtube vypadá nějak takto:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s načítáním stránek
Mas zavirovany pocitac, pravděpodobně změna DNS serverů... Protože i bez flashe vypadá YouTube zcela normálně - až do momentu, kdy chceš přehrávat video, samo...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- T00m68
- Začátečník

-
Kompletní reinstall i s fotmátem a nic.......
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to jsem moc nepomohl 
Nezměnil tvůj poskytovatel připojení DNS servery?
Nezměnil tvůj poskytovatel připojení DNS servery?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- pilarius
- Začátečník

Občas se mi to doma stává podobně. U mě je to způsobeno nekvalitním internetovým připojením - nejspíše ztrátami packetů. Opakovaný kompletní refresh (CTRL + F5) to obvykle na několikátý pokus spraví.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440