Webove kamery

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Yan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Webove kamery

Příspěvek od Yan »

Poradi mi nekdo jak zprostredkovat nejakou videokomunikaci pres internet prostrednictvim webove kamery? Je k tomu treba nejaky specialni software a nutna registrace na nejakych specializovanych webovkach. Je to pro mne tak trochu nove a nevim, kde se o tom dovedet vice.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
j-i-n-d-r-a-
Nováček
Nováček

Příspěvek od j-i-n-d-r-a- »

Já bych to zkusil přes Netmeeting, to je asi nejlehčí.
Šponty
Začátečník
Začátečník

Re: Webove kamery

Příspěvek od Šponty »

Yan píše:Poradi mi nekdo jak zprostredkovat nejakou videokomunikaci pres internet prostrednictvim webove kamery? Je k tomu treba nejaky specialni software a nutna registrace na nejakych specializovanych webovkach. Je to pro mne tak trochu nove a nevim, kde se o tom dovedet vice.
Stáhni si MSN Messenger 6.1 ...je to stim jednoduchý :wink:
Notebook ASUS PRO66i - Windows 7
Alois
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alois »

Yan píše:Poradi mi nekdo jak zprostredkovat nejakou videokomunikaci pres internet prostrednictvim webove kamery? Je k tomu treba nejaky specialni software a nutna registrace na nejakych specializovanych webovkach. Je to pro mne tak trochu nove a nevim, kde se o tom dovedet vice.
Pokud ti jde o pokecani s kamosem tak netmmeting kterej mas ve windowsech, pouzival jsme servery ils.seznam.cz, ils.atlas.cz ..pravda vetsinou tam masturbujici hclap shani zenskou, zenksy jsou tam ale zadany :D
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
j-i-n-d-r-a-
Nováček
Nováček

Příspěvek od j-i-n-d-r-a- »

Alois píše:
Pokud ti jde o pokecani s kamosem tak netmmeting kterej mas ve windowsech, pouzival jsme servery ils.seznam.cz, ils.atlas.cz ..pravda vetsinou tam masturbujici hclap shani zenskou, zenksy jsou tam ale zadany :D
Jo to máš pravdu, teď to tam je navíc zamořený nějakejma placenejma sra*kama. Ale když se to vyladí a zrovna tě neotravujou žádný lidi, tak se dá pokecat. Je však pravda že mě to připadalo dost nestabilní, ale co bychom chtěli s Dial-up připojením že.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“