Nejde mikrofon
- hudson161
- Začátečník

-
Nejde mikrofon
Mám nový počítač, windows 7, nainstaloval jsem nejnovější drivery Realtec HD, po připojení mikrofonu mi normálně vyskočí okno, že je mikrofon připojen, mám tam odfajfkované, že tam mikrofon je, jak v tom realtec programu, tak ve windows, ale stejně nefunguje, zkoušel jsem záznam zvuku ve windows, a nic, ale když jsem do mikrofonu fouknul, tak to v záznamu bylo slyšet, tak jsem nastavil nahrávání mikrofonu na max a dal zesílení zvuku o 30 db(víc už nejde), přehrávání zvuku ve windows jsem se už slyšel ale hrozně potichu, i když je vše na max, jak v realtec tak ve windows, na teamspeaku v nastavení se taky slyším, ale když se připojím na server, tak tam je znak, že mikrofon nenalezen, fakt nechápu, co s tím, v notebooku mám taky realtec a funguje vše úplně v pohodě, má někdo nějaké řešení nebo to si mám ještě kupovat nějakou drahou zvukovku kvůli blbýmu mikrofonu?
- hudson161
- Začátečník

-
Re: Nejde mikrofon
fakt nikdo neví? myslíte si teda, že ten problém je fakt tím Realtecem a pomůže si zakoupit nějakou zvukovku? Já si ji nechci kupovat zbytečně.