Nejde mikrofon

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
hudson161
Začátečník
Začátečník

Nejde mikrofon

Příspěvek od hudson161 »

Mám nový počítač, windows 7, nainstaloval jsem nejnovější drivery Realtec HD, po připojení mikrofonu mi normálně vyskočí okno, že je mikrofon připojen, mám tam odfajfkované, že tam mikrofon je, jak v tom realtec programu, tak ve windows, ale stejně nefunguje, zkoušel jsem záznam zvuku ve windows, a nic, ale když jsem do mikrofonu fouknul, tak to v záznamu bylo slyšet, tak jsem nastavil nahrávání mikrofonu na max a dal zesílení zvuku o 30 db(víc už nejde), přehrávání zvuku ve windows jsem se už slyšel ale hrozně potichu, i když je vše na max, jak v realtec tak ve windows, na teamspeaku v nastavení se taky slyším, ale když se připojím na server, tak tam je znak, že mikrofon nenalezen, fakt nechápu, co s tím, v notebooku mám taky realtec a funguje vše úplně v pohodě, má někdo nějaké řešení nebo to si mám ještě kupovat nějakou drahou zvukovku kvůli blbýmu mikrofonu?
hudson161
Začátečník
Začátečník

Re: Nejde mikrofon

Příspěvek od hudson161 »

fakt nikdo neví? myslíte si teda, že ten problém je fakt tím Realtecem a pomůže si zakoupit nějakou zvukovku? Já si ji nechci kupovat zbytečně.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“