Vlastník stránky na facebooku nevidí všechny příspěvky

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Vlastník stránky na facebooku nevidí všechny příspěvky

Příspěvek od X-COM »

Čau,
mám na facebooku stránku https://www.facebook.com/xcomputers.eu
Dnes se mi z ničeho nic přestaly zobrazovat příspěvky na té stránce za poslední asi měsíc a půl. Když napíšu příspěvek nový, tak ho vidím, starší taky, ale posledních 6 týdnů prostě jako by neexistovalo.
Ovšem, když se odhlásím, tak na stránce vidím příspěvky všechny.
Také se mi dodnes posílaly e-maily, když mi tam někdo něco napsal, ale dnes už ne.
Mám pocit, že by to mohlo mít souvislost s tím, že jsem na mé výchozí stránce facebooku skrýval příspěvky, co už jsem nechtěl vidět (skrýt) a mám pocit, že jsem se nějak překlikl, něco odhlásil, ale mám pocit, že jsem si toho hned všiml a dal jsem to zase přihlásit. Absolutně netuším, co to mohlo být, protože to teď nedokážu replikovat. Možná jsem něco předtím "nevratně" odhlásil, tak už tam stejnou možnost znovu nevidím.
Koukněte tam prosím, jestli se vám zobrazuje vše. Pokud ano, zkuste mi poradit, co jsem asi tak mohl přepnout, že to nefunguje.
Zkoušel jsem 4 prohlížeče i restart počítače.

Díky
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlastník stránky na facebooku nevidí všechny příspěvky

Příspěvek od X-COM »

Mám další pozorování.
Vytvořil jsem si nový účet, stránku zobrazuje v pořádku kompletní.
Nový účet jsem jmenoval správcem, stále zobrazuje vše správně (to je stav, kterého chci docílit na mém původním účtu)
Původnímu účtu jsem odebral správcovství a začaly se zobrazovat všechny věci na stránce správně.
Vrátil jsem správcovství a zase se nic nezobrazuje.

Takže teď můžu tu stránku spravovat z jiného účtu, což je nepohodlné, protože to musí být přihlášené v jiném prohlížeči.

Pozorování bych tedy shrnul jako : Když je můj původní účet správce, nevidí příspěvky. Ve všech ostatních případech vše funguje v pořádku.

Nemáte nějaké rady nebo nějakého kamaráda pracujícího ve facebooku, aby mi s tím pomohl?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“