Zdravím, měl bych dotaz přestala fungovat integrovaná síťová karta na desce M4A79 DELUXE, svítí akorát oranžová dioda zelená však nebliká.
Nevíte kde je problém?
Clear CMOS nezabral, ještě bych mohl vyzkoušet přehrát BIOS, jestli nedošlo v něm k chybě v něm.
Integrovaná síťová karta - nefunguje
Moderátor: Don
- embleme
- Nováček

-
- Mastodont
- Černá karta

-
Re: Integrovaná síťová karta - nefunguje
Bude kaput.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kabel si kontroloval?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- embleme
- Nováček

-
Kabel je v pořádku vyzkoušeno na jiném PC. Síťovka se normálně zobrazuje ve správci zařízení po odinstalování ovladačů se dají bez problému opět nainstalovat. V nouzovém režimu také nereaguje.
Naposledy upravil(a) embleme dne úte 30. říj 2012, 11:12, celkem upraveno 1 x.
- Mastodont
- Černá karta

-
Já měl to samý na jedný gigbyte desce, síťovka byla po reinstallu windows mrtvá.
- embleme
- Nováček

-
Problém vyřešen, nastala chyba v systému nespouštěli se určité služby které jsou zodpovědné za síťovou komunikaci. Po opravě opět jede integrovaná síťovka.
Bylo mě to divné že by byla mrtvá, když se všude hlásila normálně jen nefungoval internet.
Bylo mě to divné že by byla mrtvá, když se všude hlásila normálně jen nefungoval internet.