Zdravím, hledám levný subnotebook na všechno.
Jde mi o takový zlatý střed. Budu ho časo přenášet a pokud odmaturuji, tak chci na FIT/FEL na ČVUT, kde bude programování, tak hlavně na to.
Baterie potřebuji, aby mi takových těch 5 hodin normálního používání vydržela.
Občas na tom budu hrát některé nové hry, tak aspoň na nejhorší detaily.
Jinak nic, co by vytěžovalo nějak extra procesor, používat nebudu.
Rád bych na tom těžil bitcoiny, takže grafila nejlíp od AMD.Samozřejmě jen, když budu ntb mít v nabíječce.
Jde mi hodně o cenu.
Další věci jako matný displej a tak jsou bonus. Cena by taky měla být kolem těch 15,000 Kč.
Budu často přenášet, tudíž rozměry a váha jsou taky dost důležitý.
No a dál...Jsem docela hračička, takže bych si tam dokopil SSDčko, ramky a tak a rád bych, kdyby šel procesor undervoltnout.
Našel jsem si pár notebooků zde:
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?c ... QH1RLB1OBV
A ještě kamarád mi říkal, že bez numerický klávesnice je programování naprd.
Tak že bych si koupil tu přídavnou numerickou klávesnici ? Nebo si mám koupit 15" s numerickým blokem ?
Levný subnotebook na všechno
Moderátor: Don
- Darkhunter
- Začátečník
-
Levný subnotebook na všechno
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro
- Joker182
- Začátečník
-
Re: Levný subnotebook na všechno
Tak AMD grafiku má jenom jeden z nich,ale pokud ti nezáleží na tom aby to byl ,,Ultrabook" a stačí ti normální notebook tak bych třeba zkusil tenhle
Kód: Vybrat vše
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400810000001QRH
MB:Asus Crosshair IV Extrem,CPU: AMD Phenom II X4 Black Edition 3,9ghz, RAM: Corsair 2x2gb DDR3 1600Mhz,GPU:NVidia Geforce GTX470, HDD:300gb WD Velociraptor,Zdroj:Corsair HX650,Case:Zalman Z11
- Darkhunter
- Začátečník
-
Re: Levný subnotebook na všechno
Já vím, ale radši bych 13"ku...Ale potřeboval bych znát zkušenosti nějakýho progrramátora, jestli se na tý 13"ce dá pracovat.
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro