Painkiller hell & damnation

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Riku
Začátečník
Začátečník

Painkiller hell & damnation

Příspěvek od Riku »

Nikde jsem tady nenašel stejný téma, tak snad jsem se nepřehlídl..
hrajete to někdo ? Vzhledem k tomu že to je remake prvního painkillera, tak se mi to líbí.. grafika je pěkná, sice nic extra ale leveldesign je suprovej, první level na hřbitově mi oživil vzpomínky na prvního painkillera, má to super atmosféru, kor když to vyšlo na halloweena :)

jinak setkal se někdo s fps dropy? když je na scéně hromada nepřátel tak mi to padá na 35.. asi budu muse zas trápit CPU, normálně jedu na základních taktech :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Painkiller hell & damnation

Příspěvek od spajdr »

To bude spis grafickou kartou, nez procesorem ty fps poklesy.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Jestli máš core i5 (podle podpisu), tak to bude grafikou, protože mě to beží vždy a všude na 62fps (limiter). Ono je tam docela dost dynamických světel když se něco dějě (výbuchy, duše...) + částicové efekty, takže to na grafiku zápřah bude v situacích když proti tobě jdou hordy potvor.

Mě se ta hra celkem líbí, ale starý painkiller to není (třeba po dokončení levelu není možné proběhnout celou úroveň a dohledat secrety,atd.) Ale hlavně je to krátké! (jestli se nepletu, tak jen 4 epizody po 3 až 4 levelech.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Lol, to je teda narez(co jsem kuknul na youtube...ale jiz nic pro mne, co bych za takovou hru dal pred 20 lety) :lol:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Dohráno... No, další pěkná vykrádačka!
Třeba Abadoned Factory level, který byl vidět na screenech před vydáním a dokonce i na steamu jako achievment za splnění karty, zde není (achievment také zmizel)... a konec hry jasně dává najevo, že bude pokračování/DLC!

Takže, raději si zahrajte původního painkillera a projeďte si ho i za trauma (ono totiž spousta lidí co hrála Painkillera ani neví, že za Trauma to končí jinak, protože tahle obtížnost je fakt hardcore + je samo o sobě hardcore otevření této obtížnosti (získání všech karet). :)

U mě mají teda Nordic Games velký mínus! já čekal remake původního painkillera, a né jen ani né půlky hry. :evil: Zrovna ty levely které jsem chtěl vidět v nové grafice jako: City on Water, Old Monastery, Forest, Abadoned Factory nebo Military base zde nejsou :angry2:

EDIT: jinak herní doba je cirka 2-3 hodiny (někde pro splnění karty musíte projet levl na čas, takže vás to žene rychle ke konci)
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

to si hral na easy? Inak sa to za 3 hodiny neda prejst.To by vychadzal jeden level na 12 minut.Ja mam odohrate 4 hodiny a este mi chyba posledny level z chapteru 3 a cely stvrty chapter. Vidim to na takych 5_6 hodin. Stale malo ale za 3 hodiny sa mi to nezda.
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

marcelus píše:to si hral na easy? Inak sa to za 3 hodiny neda prejst.To by vychadzal jeden level na 12 minut.Ja mam odohrate 4 hodiny a este mi chyba posledny level z chapteru 3 a cely stvrty chapter. Vidim to na takych 5_6 hodin. Stale malo ale za 3 hodiny sa mi to nezda.
Ano 12 minut to vychází. Obtížnost Insomnia. Chtěl jsem to hrát jako původního painkillera, protože jsem čekal že to bude komplet remake... a vono prd. :old9:

Původní painkiller se nejrychleji dohrál tak: Celý za insomnia obtížnost na karty (aby šly quicksave) = klasický konec. Pak za nighmare do otevřeného levelu prison - potřeba karty na otevření Trauma obtížnosti. No a pak pěkně celý za trauma včetně splnění karty v levelu Forest (není povinná, ale je to pořádný hardcore) a voalá... alternativní konec.
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

Ako musism ti dat za pravdu ze s povodnou hrou to vela spolocneho nema. Najlepsie su prave tie levely co su prebrate z povodnej hry. Je to skoda lebo graficky to urobili celkom pekne a vidiet tak spracovanu celu povodnu hru by som bral radsej ako takyto polovicny remake.
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
nou
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nou »

kto skusa ten free weekiend na steame?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“