Nejede USB Klávesnice

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Behnil
Nováček
Nováček

Nejede USB Klávesnice

Příspěvek od Behnil »

Mám takovej problém...mel jsem klávesnici Chicony KU-0108 zapojenou do USB 1.1 (mám desku Abit NF7-S) a normálně šlapala,pak jsem ji zkusil zapojit do do bočních portů (Case Logic Q3),což jsou USB 2.0 a klávesnice nešla..Problém je že teď už nejde ani v těch USB 1.1!!Když ji rozeberu a zapojim,tak všechny tři diody jakoby lehce svítí,ale to je vše..prostě nefachá,nereaguje,nic.Nevíte někdo co s tim?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

asi dostala šupičku -> dej ju na reklamaci
případně ještě zkus v jiném komplu

to nefuguje znamená všude nebo jen ve Windows?
máš v BIOSu zapnutý USB keyboard support?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

a jsi si jisty ze ty porty v casu jsou dobre zapojeny? ja mel podobny problem s fotakem (nastesti prezil) a zjistil jsem ze blb vyrobce prehodil dva kabely
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Behnil
Nováček
Nováček

Příspěvek od Behnil »

No v biosu taky nejde,nejde nikde:-)V jinym kompu taky nejde,asi fakt dostala "supicku".Na reklamaci to asi nema cenu,pac jsem si ji koupil v Alzasoftu a davat 150,- za postovny to uz se moc nevyplati.Nejde to nejak opravit?Klavesnice preci jenom neni tak slozitej pristroj...
Behnil
Nováček
Nováček

Příspěvek od Behnil »

Na desce jsem to USB mozna zapojil spatne no,ale ze by byly spatne zapojeny kabely na case od vyrobce to asi ne-e.Ted jsem se odvazil tam zapojit myho Logitecha MX510 a v pohode.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“