Assassin´s Creed II

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Commanderwar
Začátečník
Začátečník

Assassin´s Creed II

Příspěvek od Commanderwar »

Zdravím, má dotaz pro hráče kteří hráli tento díl hry.

Včera jsem si zakoupil orginál hru, je v češtině.

Hned první věc co mi není jasná, když dám hrát hlavní přiběh je tam napsáno (3x)

HRA
HRA
HRA

není to nějak špatně??, není tam v originále například výběr z obtížnosti??? easy, medium, hard??

a druhý dotaz, hra by měla obsahovat dvě bonus mise pro PC verzi, je to součásti instalace hry??
protože v Menu je jakási položka Exklusivní obsah a po zadání mého klíče to píše, že klíč se už používá.
Tak mi jde o to zda ty mise se mi aktivují po dokončení hlavního příběhu

děkuji
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Assassin´s Creed II

Příspěvek od Frostys »

Mám pocit, že když dáš ten hlavní příběh, tak to (HRA) jsou pozice k uložení.

Bonusové mise budou pravděpodobně normálně v příběhu. Takže na ně narazíš v průběhu hry.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

to "hra" je pozice,jakoby profil,treba kdyz hraje vic lidi na jednom pc,tak tam ma kazdej svoji pozici...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Commanderwar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Commanderwar »

aha diky.

jen skoda že tam proste žadna obtižnost nastavit nejde, prijde mi to celkem lehky, defakto me jeste nikdy v souboji nezabili a nebo mě to nenutí utíkat před větší přesilou.
UI nepřátel je děsná, je jich kolem vás 10 s jedním se mydlíte a málo kdy se stane že vas ze zadu sekne další, spíše jen čumějí v kruhu kolem vás a čekají až domlatíte aktualní cíl, je pravda že mam teprve 40% hry a třeba se to celý stíží.

pokaždy jsem umřel jen když jsem podcenil paňáca a skočil s větší výšky:)
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“