Problém s texturama
Moderátor: Baneshee
- krokodyl
- Nováček

-
Problém s texturama
Ahoj, na začátek bych se chtěl omluvit pokud sem tohle téma nepatří, ale jinde jsem to nedokázal zařadit a myslím si, že by to zde někdo mohl vědět, nebo se s tím alespoň setkat.
A teď k věci mám problém s texturama ve hrách. Když se jakoby otáčím nebo hýbu, tak kolem textur se začnou rozmazávat jiné barvy, vůbec netuším čím by to mohlo být způsobené. Pokud stojím klidně na místě tak nic, ale jak se začnu otáčet, nebo pohybovat zas to začne. Ty barvy co se objeví jsou pokaždé světlejší než ta textura kolem které se to objeví. Není to nic závažného, ale docela mě to vadí. V poslední době jsem instaloval GTA IV, měnil kabel s Analaogu na HDMI, tak jsem tak zkusil připojit zpět na Analog, ale dělá to i tak. Pokud se najde někdo kdo se s tím setkal nebo ví co by to mohlo být, budu rád za případné reakce. Předem děkuji
- RiCK
- Začátečník

Re: Problém s texturama
Nejak si nedokážem predstaviť ten tvoj problém. Dá sa to zachytiť na screenoch?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Riku
- Začátečník