dík
cannot find graphic card information
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar

-
cannot find graphic card information
Ahoj, včera jsem reinstaloval system... ovladace grafiky jsou nejnovejsi... nevite nekdo cim by to mohlo byt ? jedna se o msi GTX 260.
dík
dík
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar

-
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: cannot find graphic card information
Nepřistupuj k tomu stroji přes RDP.
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar

-
ale i kdyz jsem fyzicky na mem pc tak bohuzel pri kazdem startu zobrazi tuto hlasku... :/
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Mrkni do sessions jestli je správně ukončené sezení vzdálené plochy. Tohle vypadá, že se z nějakého důvodu stále inicializuje virtuální graf. adaptér pro RDP.
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar

-
Jak jsem byl doma spustil jsem Nástroj pro diagnostiku rozhraní DirectX a grafika tam byla zobrazená se všemi parametry... Takže to je OK.
Spíše mě zaráží utilitka od Asusu, tzv. ASUS AI Suite II ve které se grafika nedokáže identifikovat, zkoušel jsem to i přes Smart Doctor od Asusu a ten mi právě píše cannot find graphic card information...
Spíše mě zaráží utilitka od Asusu, tzv. ASUS AI Suite II ve které se grafika nedokáže identifikovat, zkoušel jsem to i přes Smart Doctor od Asusu a ten mi právě píše cannot find graphic card information...
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Tyhle utility nikdy neinstaluj! Dvedou akorát udělat bordel v OS, přínos maj naprosto nulovej.
- Hladis
- Moderátor

Oba tyhle "viry" okamzite odstran.Kalba222 píše: