OpenOffice v1.1.3

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

OpenOffice v1.1.3

Příspěvek od Lemra »

Free kancelářský balík, jedna z nejlepších alternativ k MS Office.

• Download CZ(73MB)

ftp://ftp.linux.cz/pub/localization/Ope ... all_cs.zip

• Download SK (73MB)

ftp://ftp.linux.cz/pub/localization/Ope ... all_sk.zip
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

Co dát tyhle linky jako oznámení nebo důležité? :wink:
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

_Stepan píše:Co dát tyhle linky jako oznámení nebo důležité? :wink:
To je asi zbytečný - za chvíli bude další verze... :roll:
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

tomu rozumím, spíš jsem myslel pro lidi co hledaj alternativu. Pokud někdo chce nejnovější verzi, pak prošmejdí net.
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Super věc tyhle OpenOffice, používám je už dlouho a na to, že jsou zadarmo, tak jsou fakt skvělý :-D . Myslím, že dneska už jsou naprosto srovnatelný s MS Office a hlavně jsou zadarmo :roll: .
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Borg píše:Super věc tyhle OpenOffice, používám je už dlouho a na to, že jsou zadarmo, tak jsou fakt skvělý :-D . Myslím, že dneska už jsou naprosto srovnatelný s MS Office a hlavně jsou zadarmo :roll: .
No 8-) ...srovnatelný ještě nejsou :sad: (a asi jen tak hned nebudou), ale maj na druhou stranu něco, co nemá "kancelář od Billa" - třeba převod do PDF :roll: ) , ale jsou hlavně legálně grátis. :onfire:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Shit píše:
Borg píše:Super věc tyhle OpenOffice, používám je už dlouho a na to, že jsou zadarmo, tak jsou fakt skvělý :-D . Myslím, že dneska už jsou naprosto srovnatelný s MS Office a hlavně jsou zadarmo :roll: .
No 8-) ...srovnatelný ještě nejsou :sad: (a asi jen tak hned nebudou), ale maj na druhou stranu něco, co nemá "kancelář od Billa" - třeba převod do PDF :roll: ) , ale jsou hlavně legálně grátis. :onfire:
jj vidim to taky tak. za ty prachy (nebo spíš za ty žádný prachy 8-) ) to nemá chybu, ale kvalitativně se to na M$ Office nechytá ani náhodou. PDF je fajn, ale existujou i free PDF tiskárny který spolupracujou i s M$ Office, tady bych to jako až takovou výhodu neviděl :)

suma sumárum, výborná volba do kanceláře když je třeba ušetřit
ignorelist: kremrole a dezoláti
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Dobře no, tak na MS teda nemaj, ale já jsem s nima fakt spokojenej, za ty prachy :roll: .
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Ok .. Co má tabulkovej a word processor v MS Office oproti OpenOffice navíc ? Fakt nevím, já MS nemám, táži se tedy :) A jde o věci, který se využijí nějak v praxi ?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

v OO, konkrétně v tabulkáči, mi chybí zlepšováky Excelu, tuším že mě vytočilo když nefungovalo "natahování" buněk atd
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“