Ahoj, mám takový problém. Do PC jsem dokoupil další pár těchto pamětí: 2x http://www.lan-shop.cz/goodram-gr667d264l5-1g-35886
ty staré mám: 2x http://www.czc.cz/corsair-value-1gb-ddr ... 28/produkt
pokaždé když probudím pc z režimu spánku tak naskočí modrá smrt s chybou atikmdag.sys nevíte co s tím? podle mého zjištování to ovladačema GK není, protože když do pc dám jenom jeden pár pamětí, bud tech nebo těch, tak vše funguje normálně. modrá smrt se ukazuje jen když jsou v pc všechny 4 pamětové moduly najednou.
Problem s RAM- po režimu spánku vždy BSOD
- Karlikar
- Nováček
-
- Daragh
- Nováček
Re: Problem s RAM- po režimu spánku vždy BSOD
Ahoj, co máš za desku? Máš nastaveno Commandrate na 2T? Časování jsi natavoval ručně nebo to máš na automatiku?
- Karlikar
- Nováček
-
Ahoj, mám Asus M2R32-MVP. BIOS jsem nainstaloval novej. Časování jsem zkoušel nastavovat sám, ale nejsem zase takovej odborník, tak nevím jestli to mám správně. Ty hodnoty jsem taknějak nastavil podle nejslabší dvojice ramek. Dokonce jsem se dočetl že jeden pár pracuje s 1,9V (zatímco druhý s 1,8V) tak jsem tam dal pro obě 1,9V. Je to OK? commandrate mam na 2T.
take jsem někde četl že grafika si nahrava do ram nebo nějaky prostor na ram vyhrazuje pro sebe. nemohl by byt problem v tom?
take jsem někde četl že grafika si nahrava do ram nebo nějaky prostor na ram vyhrazuje pro sebe. nemohl by byt problem v tom?
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Tohle ani nevypadá na paměti, to BSOD odkazuje na driver ATI grafiky. Buďto je chyba v něm a nebo něco (zde pravděpodobně grafika) trpí na studený starty. Radu nemam, nepoužívej režim spánku, asi tak. Max můžeš zkusit upgradovat bios desky a drivery grafiky, pokud to nepomůže tak smůla. PC kde nefunguje korektně reřim spánku je hodně. Můj taky. U mě za to můžou drivery na mou atypickou zvukovku.