Problém s internetem

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s internetem

Příspěvek od falcao »

Dobrý den,mám internet ADSL přes pevnou linku a do uterka jsem jel přes Radiokomunikace které koupila už asi před 2 lety T-mobile.Od uterka mě přešel internet automaticky z radiokomunikací(s kterýma nebyl dosavad žádný problém) na ustředny k t-mobilu.
Telefoní linku na které mám internet mám klasicky přes O2.
Problém je v tom že mě po jejich přenosu na ustředny T-mobile od včera od rána nefunguje net a oni tvrdí že mají vše v pořádku že problém bude u O2 což je podle mého blbost když do ted žádné problémy nebyly.
Mám modem Zyxel prestige 660 RU-T3,já si myslím že bych ho měl znova nastavit,dostat nové User name+heslo,ale oni mě tvrdí že nemusím.Mají pravdu?
Díky za pomoc
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problém s internetem

Příspěvek od Butch »

Hoj
Ja myslim ze na O2 modemu je login O2 a heslo O2 co si vzpominam.
Uz tam neni nic specialniho jako to bylo drive.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od falcao »

Už se vše vyřešilo,nebo aspon doufám.Po několika pokusech mě konečně spojili s technikem t-mobile a ten
mě řekl že žádná porucha na mém netu není,ale že nás ty co jsme byli u radiokomunikací od včera do dneška
stále přepojují.Škoda že ty ženské co sedí v zákaznickém centru o tom nevědí a povídají pohádky jak je vše u nich v pořádku a že za vše může O2 a že porucha je pouze u mě a že ostatní už jsou přepojený a jsou v pohodě.
Omlouvám se že jsem vás tady na foru s tímhle obtěžoval.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

V poho, tak hlavne ze se vyresilo.
Ja tedy mam vesmes s O2 dobre zkusenosti co se tyce komunikace s technickou podporou ohledne problemu. Vzdycky byli maximalne ochotni. Zalezi asi na koho narazis.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“