Zdravím,
mám takový problém a nevím si sním rady, jedná se o to že nemůžu přidat seznam stop do mého iphone 4S. cca měsíc zpět to šlo, teďkom jak chci přidat novou hudbu do telefonu, políčko je zašedlé a nemůžu ani do stávájcího/existujcího seznamu, či stopy přidat jakoukoliv mp3. viz FOTO.
verze itunes je 10.7. Autorizovaný PC mám. Stahovat aplikace a přes ně hudbu dát můžu, ale je to nepřehledné a má to plno nedostatků.
Dneska jsem stáhnul novou verzi 11.0, jak jsem zjistil že je úplně na nic, nainstaloval jsem si zpět 10.7.
Zapomněl jsem na něco co by mě znemožnilo přístup vkládání stop?
Problem s itunes
- Shakall605
- Začátečník

- Shakall605
- Začátečník

Re: Problem s itunes
Jde vám vytvořit nový seznam stop v zařízení přes itunes? I přes synchronizaci hudby to nejde. Tj. nějaká "vychytávka" apple abych si musel kupovat hudbu přes store a nemohl nahrát svojí vlastní?? Na netu jsem nic nenašel, pouze ten "starý" postup jak přidat seznam stop, ale to je mi vcelku na nic, když ta možnost přidat u mě není... štve mě to, vůbec nevím kde by mohla být chyba. Vám to jde vytvořit?
- LoCo99
- Začátečník

já sem s itunes už resignoval, pral sem se s tim asi půl roku
- Shakall605
- Začátečník

Kdybych věděl že je nějaká i jiná cesta jak dát do telefonu hudbu, už dávno to udělám taky.LoCo99 píše:já sem s itunes už resignoval, pral sem se s tim asi půl roku