Nějak nemám ponětí jak je to notasema a jejich prknama (MB) a chipsetama?
Měl byste někdo chuť mi dát nějaký info? nebo link kterej by mi celou problematiku osvětlil? dík
Jak je to s notebookama a jejich MB resp.Chipsetama?
Moderátor: Don
- Parkmanek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak je to s notebookama a jejich MB resp.Chipsetama?
Nr.1:ASUS A6JE, Intel Core 2 Duo, Ati Radeon X1450, 1GB PC2 667Mhz RAM,100GB 5400ot./min., WIN XP HOME
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Parkmanek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No právě mi připadá, že kupuju zajíce v pytli. U desktopů vim jaký to umí fsb, single/dual paměti, kolik jí tam můžu osadit, kolik to má slotů na paměti jaký agp jakou atu atd. Prostě nějaký podrobnější info by se hodilo
Třeba chci AMD 64 tak mě zajímá jakej zvolit chipset jestli via nebo nvidia
U intelu vim taky kulový ale do toho asi nepudu poněvadž chci 64-bit
Prostě vim o notebookách ho.... a jak tak koukam tak toho ani moc neni třeba newim jak velkej a jakej u něj mám vybrat display.
prostě nedostatek informací mě činí nervozním.....
Třeba chci AMD 64 tak mě zajímá jakej zvolit chipset jestli via nebo nvidia
U intelu vim taky kulový ale do toho asi nepudu poněvadž chci 64-bit
Prostě vim o notebookách ho.... a jak tak koukam tak toho ani moc neni třeba newim jak velkej a jakej u něj mám vybrat display.
prostě nedostatek informací mě činí nervozním.....
Nr.1:ASUS A6JE, Intel Core 2 Duo, Ati Radeon X1450, 1GB PC2 667Mhz RAM,100GB 5400ot./min., WIN XP HOME
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já opravdu nevim, co od nás chceš.
O kazdym chipsetu si na strankach vyrobce (ale i jinde), najdes presne ty informace, ktery potrebuješ vedet...
Nedavno jsem hledal info o i852/855 a našel jsem vse co jsem potreboval vedet. Verim, ze i ohledne VIA a NV chipsetu si to svoje najdeš
btw. s NB na VIA preju hodne štestí
O kazdym chipsetu si na strankach vyrobce (ale i jinde), najdes presne ty informace, ktery potrebuješ vedet...
Nedavno jsem hledal info o i852/855 a našel jsem vse co jsem potreboval vedet. Verim, ze i ohledne VIA a NV chipsetu si to svoje najdeš
btw. s NB na VIA preju hodne štestí
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: