Softwarový DVD přehrávač, jaký ?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Softwarový DVD přehrávač, jaký ?

Příspěvek od Jackal »

Ahoj. Vlastním od Cyberlinku PowerDVD 10 Deluxe, ale není kompatibilní s Windows 8 Pro, ten je až od verze PowerDVD 12. Mohu upgradovat z verze 10 na 12, ale i tak je to přes tisíc korun. Je to dost a vzhledem k tomu, že mám vše placené, chci jít stejnou cestou, ale umím si představit menší cenu.

Nevíte někdo o jiné a levnější variantě pro přehrávání DVD filmů v počítači ? Kompatibilita s Windows 8 Pro - nutná.

S placenou počítám, ale snad levnějí, jinak mi nic nezbyde a budu muset jít do PowerDVD 12. Díky.
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25+ 12GB/256GB Blueblack / Samsung Galaxy S25 12GB/256GB Silver Shadow / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Xeigen
Nováček
Nováček

Re: Softwarový DVD přehrávač, jaký ?

Příspěvek od Xeigen »

Windows Media center neni v W8 ?... lebo na W7 som ho pouzíval dost intenzívne ked som mal notebook pripojeny k plazme. Inak som používal Klite codecs pack Full (ktorý obsahuje Windows media classic) a do zálohy VLC. Vacsinu filmou prehral WMC, alebo ten media center, ak ked nie (co bolo raz za uhorský rok) tak to išlo bez problemov VLC.

VLC aj WMC sú všetky free, či chceš silou mocou platiť ? :)
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Windows Media Center pro W8 jsem dostal jako přidanou funkci k W8, v základu není, ale když jsem jí nainstaloval, byla naprd, dost často padala, proto jí nepoužívám. Podívám se na to VLC. Nemusím platit, zas takový blázen nejsem, ale musím dostat dobrou free alternativu. Děkuju. :)

Edit: wow, tak jsem stáhl free VLC a je napsaný pro W8 a hlavně, fungují DVD. Zadara a funguje, děkujuuuuuuu. :)
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25+ 12GB/256GB Blueblack / Samsung Galaxy S25 12GB/256GB Silver Shadow / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Xeigen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Xeigen »

;) neni zač
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“