Ahoj, mám problém s odstraněním složky, která se nachází v dokumentech.
Dokumenty > slozkaA > slozkaB >slozkaC ( vsechny slozky A,B,C jsou prazdne) ale i presto nejde slozkaA smazat ! : nelze odstranit:Zadaný soubor nelze nalézt
Nevíte čím tuto situaci ošetřit ?
Dík !!!
problém s odstraněním složky
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar
-
- Nagant
- Mírně pokročilý
-
Re: problém s odstraněním složky
A nešlo by ty složky nejprv přejmenovat na nějaký krátký název bez diakritiky, a pak se to pokusit smazat?
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- michal.kolesa
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Není ve složkách nějaký skrytý nebo systémový soubor
Dáš nastavení složek a zaškrtneš "Zobrazit" skyré a systémové soubory.
Taky může být nějaký bordel v souborovém systému.
Dáš, Počítač. pravým tlačítkem klikneš na disk, kde nemůžeš vymazat složky a dáš Vlastnosti, pak klikneš na kartu Nástroje a na tlačítko u Kontroly disku klikneš z kontrolovat a dáš automaticky opravovat.
Dáš nastavení složek a zaškrtneš "Zobrazit" skyré a systémové soubory.
Taky může být nějaký bordel v souborovém systému.
Dáš, Počítač. pravým tlačítkem klikneš na disk, kde nemůžeš vymazat složky a dáš Vlastnosti, pak klikneš na kartu Nástroje a na tlačítko u Kontroly disku klikneš z kontrolovat a dáš automaticky opravovat.
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar
-
Ta složka nešla přejmenovat, prostě nic
Skryte a systemove soubory se mi zobrazují
stahl jsem programek Unlocker a pomocí unlockeru jsem složku smazal.
Skryte a systemove soubory se mi zobrazují
stahl jsem programek Unlocker a pomocí unlockeru jsem složku smazal.
- pilarius
- Začátečník
Přesně Unlocker jsem se ti právě chystal doporučit. Používám ho už dlouho - a vždycky pomohl.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, XFX SWFT309 AMD Radeon RX 6700XT 12G, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM650x; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar
-
Jinak se jednalo o slozku ktera byla ve podslozkou Google drive v dokumentech, celkem me to zarazilo...