Zdravím.
Po nějaké době jsem se rozhodl koupit do svojí stávající sestavy nějaké ty nové komponenty.
Problém nastal však tehdy, když jsem sestavu skáladal a krok po kroku, jak bylo v těch ''chytrých'' knížkách sem udělal, ale jak jsem ji poprvé zapnul, tak všechny ventilátory (CPU,grafika,case) jely na plný výkon a sestava nijak nereagovala. Bohužel sem asi udělal blbost a vypnul jsem zdroj ze zásuvky. Od té doby sestava, když jí zapnu asi na setinu sekundy se rozběhne a klekne.
Sestava:
Asus Sabertooth 990FX R2.0 (nové)
AMD Phenom II X6 1055T chladič: Noctua NH-U12P SE2
Gigabyte ATI Radeon HD5870
Seasonic SS-650HT
HDD: SSD Crucial M4 256GB (nové)
Samsung HD103SI 1TB
Samsung HD253GJ 250GB
Zeppelin Gold Evolve 2x2GB CL9 1600MHz
2x4GB CL9 1600MHz (nové)
Cooler Master HAF 922
Tuším, že jsem asi odvařil desku, ale nic méně děkuju, za jakékoliv rady.
Nové komponenty do ''starší'' sestavy, výsledek nefunkční PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- schwarz003
- Nováček
-
- LoCo99
- Začátečník
Re: Nové komponenty do ''starší'' sestavy, výsledek nefunkční PC
měnil si cpu za jinou architekturu nebo tak ? já měnil dřív athlon X2 za phenom II X4 a stalo se mi tohle, pak to bylo tim že byl třeba novější bios, s tim ti pomůžou kdyžtak v obchodě
- schwarz003
- Nováček
-
CPU je pořád stejný, měnil jsem akorát základní desku, case a dokupoval jsem SSD a RAMky. Zkoušel sem každy z komponentu znovu vyndat a zase zpátky dát, ale bez výsledku.
- schwarz003
- Nováček
-
Edit: No špatný byl zdroj jsem zjistil... ten pouštěl místo 12.. 25... takže to odstřelilo desku a modlím se, že to odnesla jenom deska, no že to byl zdroj, to sem teda nečekal, den předtím než sem skáladal tu sestavu, tak mi všechno běželo bez problému...