ADATA SP900

Vše kolem disků bez pohyblivých částí - SSD, flash, nand, atp.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Delgar
Začátečník
Začátečník

ADATA SP900

Příspěvek od Delgar »

Ahoj,

K vánocům jsem dostal ADATA Premier Pro SP900 64GB. Můj plán je že ho použiji pouze pro systém. Mám základní desku Asus P5K pro s nejnovějším biosem 1303. Jenže základní deska nemůže SSD disk najít zkoušel jsem Enhanced i Compatible mod i IDE a AHCI. Vyzkoušel jsem i jestli není vadný kabel výměnou za nový. Nevíte co bych mohl ještě vyzkoušet ? Napadl mě nějaký neoficiální bios, ale mám z něj trochu strach a hlavně nevím jaký. Předem děkuji
Delgar
Začátečník
Začátečník

Re: ADATA SP900 není detekován

Příspěvek od Delgar »

Problém vyřešen, chyba byla mezi klávesnicí a židlí.
hybreed1984
Nováček
Nováček

SSD spomaleny zápis a aplikácie

Příspěvek od hybreed1984 »

dobrý deň,

neviem si dať rady s mojím SSD A-DATA SP900, keď som naň natiahol Win 7 a urobil som mu test cez
AS SSD a cristal mark mal hodnoty ako na obrázku 1 a 2 ale jedného dňa klesli hodnoty zápisu na obrázku 3 neviete mi povedať prosim Vás prečo???
obr1.png
obr2.png
obrázok 4.png
ďaľši problém je v tom, že aplikácie sa neotváraju tak akoby zrejme mali, napríklad, keď dám otvoriť firefox otvára sa nejaku chvíľu ako aj Microsoft Word a kopa ďaľšich takýchto aplikácii, neviete čim by to mohlo byť????

v biose som nastavil AHCI, urobil som aj optimalizáciu win (prečítal som si viacej návodov), používam SSD tweaker_(AUTO nastavenia), mám najnovši firmware

MB: GA Z68A-D3-B3, CPU: intel i5-2500k, GPU:ati Radeon HD7870, RAM 8G
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět

Zpět na „SSD a flash disky“