Razer Kraken Pro vs Genius Gx vs Razer Electra
Moderátor: CageJ
- Lukaso
- Začátečník

-
Razer Kraken Pro vs Genius Gx vs Razer Electra
Ahoj mam takovi problem jelikoz mam uz pul roku stare sluchatka tak mi strasne sumi mikrofon nehlede nato kdyz du na teamspeak tak tam je strasna ozvena je to mim mikrofonem.Tak jsem se rozhodl koupit nove herni sluchatka nejak tak do 2000,- jelikoz Razer Kraken jsou do dvou tisic tak jsem zavahal a nikde neni radna recenze kde bych mohl sam posoudit nemate skusenosti stemito sluchatkama. U Geniusu Gx tech recenzi je a nekde pisou ze instalace je priserna a nekde zase ze je to v poho ale taky se mi libej mel jsem je na hlavne sedli do usi ... nebo este Razer Electra ale stemi jsi nejsem vubec jist protoze tam bude mikrofon urcite k nicemu . Takze mam braz bud Razer Kraken Pro nebo Genius Gx a nebo Razer Electra . Dekuji za opovedi 
- DrakeRS
- Nováček

-
Re: Razer Kraken Pro vs Genius Gx vs Razer Electra
Nepopírám, že věci od Razeru jsou kvalitní, ale podle mě dost předražené. V nabídce je plno jiných stejně kvalitních výrobků a o poznání levnější.
Nápadně mi to připomíná Apple. Prachy bych za to nedal, ale kvalitní to je, tomu věřím.
Nápadně mi to připomíná Apple. Prachy bych za to nedal, ale kvalitní to je, tomu věřím.
- Lukaso
- Začátečník

-
Re: Razer Kraken Pro vs Genius Gx vs Razer Electra
A ty Genius GX 7.1 co naně rikas ja si myslim ze jsou dobry akorat aby nezlobil mikrfon protoze to chci mit hlavne na hry a na volani s kamosi po teamspeaku, nebo po skypu po skypu vyjimecne ...