jelikož mám dva disky a dvě romky tak si chci koupit disk na sata, káblíky jsem zatím nezapojil a teď nevím kam je na desce A7V600 strčit bo jsem někam zastrčil manuál. Znáte někdo tuto desku. Jo a ještě minidotaz než to tu začnu hledat, napájecí káblíky jsou na sata normálně morex12V ?? díky, jinak se chystám kouknou po nějakém článku na pctuningu-myslím že o sata psali ..
Edit: tož už jsem si řečetl článek a asi si budu muset k tomu disku koupit redukci napájení. Ještě skusím najít nějaký manuál..ale moc na net nemůžu takže za radu budu vděčný.
asus kt600, sata káblíky, ztracený manuál
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- mara.t
- Začátečník

asus kt600, sata káblíky, ztracený manuál
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
konketor v postatě nezaměníš, lze píchnout jen na jediné místo
SATA disky nemají klasický molex konektor, měli by mít jiný (ale můžou se vyskytovat jakési hybrid disky, které to ještě mají) + existuje za cca 50,- redukce z molex na sata napájení
SATA disky nemají klasický molex konektor, měli by mít jiný (ale můžou se vyskytovat jakési hybrid disky, které to ještě mají) + existuje za cca 50,- redukce z molex na sata napájení
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)